PINKFECTION

Blazer // Buks

Hold your horses – er det her sæt ikke bare FANTASTISK?

Igen, jeg sad igår og browsede lidt rundt online (faldt også over et par smukke sandaler, som mindede lidt om Hermés skønne udgave – find dem her), og var inde og se på Butik Sirups hjemmeside (læs mit første møde med butikken lige her), og på forsiden var dette utrolig smukke pink sæt fra Just Female, som jo bare perfection!

Jeg ved ikke, hvad der er med mig og pink og ikke mindst pink mixet i et suit. Men jeg ELSKER det! Det ser bare så mega godt ud, og ja det er nok også lidt af et statement look, som jeg bare synes er SÅ fedt.

Nu ejer jeg allerede et smukt sæt fra Envii (se det her), så at købe endnu et vil måske være lidt i overkanten, men ej hvor er jeg fristet til det. Det er jo så smukt, og mit andet sæt er jo ikke med tern, det er bare plain pink?!

What a way to start a monday? 😉 Og med bachelorskrivning, en syg Asger og senere møde i banken er der nok at se til i dag! Mødet i banken har holdt mig vågen i mange nætter, og jeg er så spændt! Forventer lidt det værste, men HÅBER på det bedste. Men kun tiden vil vise. Håber virkelig på det bedste!

3 tanker om “PINKFECTION

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.