EMOTIONAL ROLLER COASTER

Jeg tror, at jeg de sidste par dage har gennemgået hele følelsesskalaen.

Privat er der sket noget der har gjort et nødvendigt, at trække os lidt sammen og værne om hinanden! Min bachelor er nu kun 9 dage fra at skulle afleveres. Og jeg forstår stadig ikke helt, hvordan jeg skal få den afsluttet, men har en tiltro til, at det hele nok skal gå. Og selvom jeg har mistet en helt aften efter Mikas mente at han skulle være besværlig at få til at sove, så skal det nok gå. For det skal det bare!

Men jeg fik også i går skudt billeder til min første kampagne i samarbejde med smarteyes, og jeg GLÆDER mig så utrolig meget til at vise jer resultatet 😀 Synes selv at billederne blev utrolig gode, og så er jeg bare så glad for de solbriller vi har fået lavet. Christian har også været med i hele processen, og det har været utrolig sjovt og mærkeligt at have ham med på job. Det plejer at være min verden, helt alene hehe. Men jeg har virkelig nydt det, og selvom han ikke er så begejstret for at skulle blive taget billeder af, så er jeg bare vildt glad for han har været med på den, og ikke mindst haft gå på modet. Jeg er altså virkelig bare en heldig kvinde! 😀

I dag har jeg været oppe ved min familie i Hjørring. Min moster og kusine er hjemme fra Schweiz, og har været deroppe og hygge mig sammen med dem inden de igen skal rejse hjem på søndag. Har ikke rigtig anden mulighed for at se dem i løbet af ugen, så bachelor blev sat til side, og så arbejder jeg igen i aften.

Derudover mangler jeg også at redigere end video til min kampagne med Smarteyes, men som nok bliver skubbet lidt pga. bachelorskrivning. Bloggen kommer heller ikke til at være første prioritet den næste uge, for den her er bare vigtigere. Det er svært for mig at sætte den højere end bloggen, men bliver virkelig nødt til det! Skal bare være færdig til sommer 😀

No Comments

Leave a Reply