OVERSPRINGSHANDLINGER SKAL DER TIL

Blazer GENBRUG // Bukser VRS FASION // Sko ZARA // Solbriller SMARTEYES

Tager mig en tiltrængt pause for skrivningen.

Det går faktisk relativt godt i dag, og der skal nok komme en afslutning på det. Og selvom jeg kommer til at sidde hver dag med den, så ser jeg efterhånden virkelig bare frem til næste fredag kl.12.00, hvor vi skal have afleveret. Det bliver en frihed uden lige! Også selvom der ligger flere eksamensopgaver og venter, så har den her tynget mest.

Lige nu er alt lidt venteposition! Vi kan først få lov til at købe hus, når jeg får job, så oveni i alt andet søger jeg job, og håber på der snart byder nogen på, så vi kan få ordnet den boligsituation, og fundet børnehave og vuggestue til vores børn. Jeg er så dårlig til ikke at vide, hvad mine rammer er. Også selvom vi først skal flytte om 3 måneder. Men jeg føler mig ærligt presset!

Og samtidig med alt det, er der så mange ting jeg ser frem til – at blive færdig uddannet, sommer, sommerferie med min lille familie, og ja der er mange små ting der holder mig humør og begejstring højt – heldigvis 😀

Og nu undgår jeg det desværre ikke længere – min overspringshandling må have en ende .. Back to reality!

4 tanker om “OVERSPRINGSHANDLINGER SKAL DER TIL

  1. Overspringshandler skal der til for at komme igennem det engang imellem 😉
    Jeg kan virkelig godt følge dig, i forhold til det med at have styr på tingene. Specielt de større ting som job og bolig. Jeg håber og krydser fingre for at det snart falder på plads <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.