WEEKEND FØLELSEN

Reklamelinks er markeret med *

T-shirt ENVII // Bukser H&M TREND (lignende her*) // Cowboyjakke GENBRUG  (lignende her*)// Solbriller H&M (lignende her*) // Sneakers NIKE

Jeg er så træt, lettet og glad!!

Også selvom jeg ikke er kommet så langt i programmet – er først lige kommet i tøjet og fået makeup, og jeg har verdens mest puffy eyes efter alt for lidt søvn. Men jeg her afleveret min BACHELOR!!!!! Det er seriøst så vildt, og jeg forstår det stadig ikke helt. Og nu har jeg vitterlig bare weekend. Jeg står stadig over for en masse eksamnier mm. Men at få afleveret den bachelor er det bedste LÆNGE.

Christian er afsted på konference, så drengene og jeg er alene indtil i morgenaften, så vi smutter på weekend hos mine forældre, og så skal der ellers bare slappes af UDEN dårlig samvittighed. Hold fest jeg glæder mig. Vejret er jo top lækkert igen i dag, så tror jeg smutter en tur ud i parken inden jeg skal afsted, og nyder solen lidt med en bog eller et magasin. Bare det der med at gøre noget for mig selv, det trænger jeg lidt til.

Og nu glæder jeg mig også bare til at kunne give bloggen mere opmærksomhed igen, og ikke mindst få delt nogle af de spændende nyheder jeg har med jer! 😀

 

10 Comments

 • Reply Mama Brown 20/04/2018 at 8:11

  Tillykke med afleveringen 🙂 Nyd solen, din familie og weekenden helt vildt 🙂

  • Reply Eline Tychsen 20/04/2018 at 8:22

   tak snuske <3 Og hav den bedste tur til Århus <3

 • Reply kathrine johansen 20/04/2018 at 16:20

  Stort tillykke med afleveringen! Nyd solen en masse og weekenden ikke mindst! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 6:57

   Tusind tak søde Kathrine <3

 • Reply Isabella Pernille 21/04/2018 at 13:05

  Wuhuu, hvor må det være dejligt! Og hvor lyder det hyggeligt med en weekend hos dine forældre 🙂
  Rigtig god weekend til jer <3

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 6:57

   Det er så ubeskrivelig dejligt 😀

 • Reply Freja 22/04/2018 at 15:21

  Hvor er det fedt at du endelig har fået afleveret! Jeg glæder mig også helt vildt til min bliver afleveret om en måned 🙂

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 6:56

   Det kan jeg virkelig godt forstå <3 Held og lykke med den sidste del her 😀

 • Reply Lille My 23/04/2018 at 7:05

  Babe <3 Og tillykke med afleveringen, må være så skønt! 🙂

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 6:54

   Du er SÅ dejlig <3 Og tak, det er FANTASTISK!! 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.