BACK IN THE GAME

Reklamelinks er markeret med *

Kjole H&M TREND (lignende her*) // Jeans SELECTED* // Sneakers NIKE // Solbriller MONKI (lignende her)

Jo jeg er her stadig væk

men jeg har virkelige været overrasket over, hvor smadret jeg har været efter at have afleveret bachelor, og være alene med Mikas og Asger det meste af sidste uge. Jeg har virkelig været træt, og er det egentlig stadig væk haha. Det er lidt pathetic! Men så er sådan en pause fra alt – ja okay undtaget instagram – ret dejligt!

I dag er stille og rolig, hvilket passer mig meget godt, og med vejret der gråt og regner, så er sådan en inde dag her virkelig ikke dårlig. Derudover har jeg fået mig en lille halsbetændelse – ikke noget der er så galt igen, at jeg er syg syg – det er bare irriterende, og de der (ekstremt dyre – jeg mener 63kr for en lille pakke?!) strepsils virker ikke helt så godt, som jeg havde håbet på.

Der er nogle to do punkter til bloggen, blandt andet skal jeg have klippet en ny video sammen til jer, som kommer i forlængelse med mit samarbejde med Smarteyes, og skal også have redigeret billeder dertil.
Og nu vil jeg tvinge en kop kamiliete ned, og så napper jeg liiiige et afsnit Familien fra Bryggen #guiltypleasure, og så skal jeg også i gang med dagen 😉

 

8 Comments

 • Reply Camilla 24/04/2018 at 7:33

  Hvor ser du skøn ud! Jeg håber, du snart kommer ovenpå igen (:

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 8:21

   Tusind tak søde Camilla 😀

 • Reply Lille My 24/04/2018 at 7:49

  Du ser skøn ud – virkelig lækker farve til dig <3
  Og lyder også rart og tiltrængt med en lille pause efter BA aflevering – det er nemlig så udmattende husker jeg 😀

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 8:21

   Tak søde du <3
   Ja, det overraskede mig faktisk, hvor udmattende jeg syntes det var haha. Men ja det har været så godt med en pause.

 • Reply BLOGBYCC 24/04/2018 at 9:03

  Godt med en lille pause engang imellem, det lader altså bare batterierne op igen!
  Og du ser SÅ god ud i den røde kjole.

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 10:00

   Det er så rigtigt 😀
   Årh tusind tusind tak <3

 • Reply Freja 24/04/2018 at 12:52

  Det er altid sundt lige at få en pause fra det hele en gang i mellem 🙂 Kan mærke på mig selv at mit overskud til bloggen pt heller ikke er så stort pga BA og jeg håber det vender stærkt tilbage når den er ude af verden 🙂

  • Reply Eline Tychsen 24/04/2018 at 14:14

   Det kan jeg virkelig godt følge dig i! Håber det går rigtig godt med skrivningen 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.