SMUKKE SOLBRILLER FRA SMARTEYES

Indlægget er sponsoreret af Smarteyes

Billederne er taget af Damkjer Photography

Jeg har to dejlige drenge hjemme i dag.

Den ene fordi vuggestuen har lukket pga arbejdernes kampdag, og Mikas fordi han har fået skoldkopper – så den står på ren hygge herhjemme. Mikas er heldigvis ikke dårlig til trods hans efterhånden mange knopper, som pynter hans krop 😉 Men jeg har heller ingen tid til at arbejde, meeen det gør nu heller ikke så meget. Vi har brugt det meste af formiddagen på at vaske vinduer, og lege Ninja mod Piraten. Jo jo der er skam masser at give sig til hehe.

Men dagens indlæg er nu mere dedikeret til noget helt andet; Nemlig i tråd med gårsdagens indlæg (se det her) – solbriller. For Christian og jeg går sommeren i møde med 2 utrolig fede par solbriller, som vi har været med til at bestemme udseendet på. Smarteyes har nemlig det fede koncept at alle deres briller også kan laves til solbriller, og på den måde har man som kunde selv mulighed for at vælge glas og farve osv.

Da vi besøgte Smarteyes butik i Aalborg Storcenter blev vi, som altid, mødt af deres skønne personale, som hjalp og rådgav os omkring de stel og glas vi overvejede. Det tog længere tid end forventet, og der er jo et hav af muligheder, som ikke gør udvælgelsen mere enkel 😉
Men vi var begge ret sikre på, at vi ville have et “klassisk” par, og et lidt mere “edgy” par, og resultatet – ja det taler jo nærmest for sig selv herneden for! Men vi er SÅ glade for dem – jeg var en smule usikker på det ene par, som jeg troede ville blive “for enkle”, men da vi hentede dem tilbage i slutningen af marts, blev jeg utrolig positivt overrasket! Og det har været SÅ svært ikke måtte bruge dem før nu, hvor billederne endeligt bliver lagt ud her på bloggen. En af den andre store plusser ved Smarteyes er, at de så ofte kommer med nye stel til deres butikker, og de bliver kun lavet i et bestemt antal, hvilket gør at den brille/solbrille man bestiller ikke vil kunne ses på mange andre #loveit.

Selvom jeg ikke bruger den vilde styrke (vi taler om minus 0.5), så er jeg personligt helt vild med briller, og ja solbriller. Jeg har reellt set kun brug for dem, når jeg læser eller for eksempel er i skole, og skal følge med på tavlen! MEN jeg synes uden tvivl også det kan anvendes i et fashion perspektiv. Briller kan give et helt andet udtryk, og ikke mindst give en edge, og derfor er jeg KÆMPE fan af at bruge dem i min hverdag. Solbriller har jeg en mindre samling af – nogle vil måske spørge, hvad man kan bruge alle dem til, jeg vil sige “man kan bare aldrig få nok”. Solbriller er en fantastisk accessories – og ja har jo den dejlige effekt at beskytte vores øjne, når solen skinner så dejligt! Og derfor må de også gerne være sjove, anderledes og spændende. Mit favorit par Smarteyes er uden tvivl det sorte stel med de hvide detaljer, som virkelig giver noget helt andet. Da jeg viste dem frem på min Instagram story var der mange der troede det var et “filter” haha. De er så utrolig cool, og ikke mindst enormt behagelig at have på.
Christian favoritter er de runde, som jeg personligt også er helt ekset med – synes de er meget nutidige og klæder ham helt ekstremt godt.

   

 

8 tanker om “SMUKKE SOLBRILLER FRA SMARTEYES

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.