SATURDAY VIBES

Reklamelinks er markeret med *

Strik H&M (lignende her*) // Bukser ASOS (lignende her*) // Sko DR MARTENS// Solbriller H&M

Efter en velfortjent fredag aften med intet

på programmet udover alenetid, er det ok at vågne tidligt for 3. dag i streg. Christian er afsted i weekenden, så der er alene med Mikas og Asger, og vi har ikke nogle planer udover vi skal råhygge os 😀 Vi tager i genbrug kl.10.00, hvilket begge mine drenge elsker – de kan – og særligt Mikas – bruge 100 år nede i legetøjsafdelingen. Det er så hyggeligt hehe. Og rimelig praktisk at de også er så vild med det, så kan jeg også få lov til at hygge mig lidt med noget af det jeg elsker haha. Derudover står den uden tvivl på et besøg på legepladsen, og så i eftermiddag får Mikas besøg af legekammerat, og så er den her dag jo så stort også gået hehe.

I går havde min mor taget Mikas et par timer, som gav mig tid til at kigge på nogle eksamensopgaver, men også til at smutte en lille tur ned i byen – nærmere betegnet Envii, som nok er mit absolut favorit mærke. Jeg er kæmpe fan af at købe i deres fysiske butik, og alene af den årsag køber jeg ikke af deres onlineshop – for ligegyldigt hvad, kan det altid skaffes hjem til butikken. Og som jeg uden tvivl også har nævnt tidligere, er den Envii butik vi har i Friis absolut den bedste af slagsen med jordens sødeste personale. Og som I nok så på min instagram (@elinetychsen) i går, kom der en gul drøm med hjem, som allerede har svinget på i dag.

Da vi sidste weekend var afsted i sommerhus med vores skønne venner fik jeg taget de her billeder, som nok er nogle af dem jeg har været mest tilfreds med længe. Synes de blev ret cool, og det gode ved Christian, når han tager billeder, er han bare skyder løs. Jeg lover jer for, der er mange forfærdelige i mellem haha, men der kommer også bare de fedeste billeder ud af det 😀

 

4 tanker om “SATURDAY VIBES

  1. Det er virkelig også nogle cool billeder – det er skønt med mænd der gider lege fotograf for en 😀
    Og så er jeg bare helt vild med strikken! <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.