HVERDAGSVLOG – MØD MIN FAMILIE OG SHOPPING MED VRS FASHION

Godmorgen på sådan en dejlig søndag morgen!

Vejrudsigten for de næste dage her lover jo virkelig kun godt. Jeg er allerede helt glad haha! I morgen skal vi ned og se på rækkehuse i Silkeborg, og jeg er så spændt – mangler virkelig at få den del af hele vores flytning på plads, så der ikke er så meget stress omkring det, og så vi kan få ansøgt om plads til Mikas og Asger i Vuggestue og Børnehave og ikke mindst besøgt dem inden de skal starte. Hele den her flytning er stadig så uvirkelig, og jeg er ret overbevist om, at den første aften vi kommer til at have dernede vil jeg stor tude!

Nå, men væk fra det depressive og tilbage til det dejlige ved livet 😉 Jeg har lagt en ny video op på Youtube, hvor I også kan se lidt mere til min lille skønne familie! Jeg er gået hen og blevet lidt glad for at lave video’er – hygger mig egentlig bare ret meget med det.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.