GØR DIN HUD EN TJENESTE MED AUSTRALIAN BODYCARE

Indlægget er lavet i samarbejde med Australian Bodycare. Alle meninger og udtalelser er som altid mine egne 😀

Australian Bodycare produkter

Jeg er virkelig bare så glad!

Det her vejr er simpelthen så overdrevet fedt! Vi brugte eftermiddagen i Egense i går, og nød virkelig bare vejret, hinanden og at vi intet skulle. Vi kan godt mærke at flytningen kommer tættere og tættere på, og selvom vi glæder os og er så spændte, så nyder vi også at tage på ture de steder vi elsker her i Aalborg. Jeg kommer virkelig til at savne den her by!

I dag skal vi faktisk et smuttur til Silkeborg for at se på nogle rækkehuse og lejligheder. Trænger virkelig til at vi får lukket den del, så vi ved, hvad vi skal flytte ned til!!

Måske nogle af jer så disse produkter på min story den anden dag, da jeg pakkede dem ud. De er fra Australian Bodycare – et mærke jeg ikke kender selv, men da jeg blev kontaktet og spurgt om jeg havde lyst til at teste lidt derfra, og efter jeg havde læst lidt om dem, var interessen vakt. For mig står troværdighed højt på listen, og når et mærke som Australian Bodycare forhandles hos butikker som Matas og Apoteket, giver det mig en følelse af ægthed og troværdighed. Måske fordi jeg har en fornemmelse af, at netop et sted som apoteket er sted der værner omkring os med at sælge reelle produkter.

Jeg har modtaget 4 skønne produkter fra dem:

Face Mask – Denne maske er lerbaseret, og skulle eftersigende rense i dybden, og ikke mindst modvirke at der opstår nye urenheder. Jeg har altid været stor fan af lermasker – de er behagelig og gør virkelig arbejdet. I Australian bodycare’s face maske er der tilføjet sandeltræ-nødskaller, som skal gå ind og fjerne døde hudceller og stimulere huden, hvilket jeg aldrig før har prøvet i en lermaske. Jeg er absolut ikke skuffet, og selvom den ikke lige frem dufter (i min optik), så var og er min hud (det er nu 3 dage siden jeg anvendte den) helt vild blød og fin. Jeg har døjet med en hel del tør hud i panden på det seneste, men det er forsvundet efter min behandling med deres face mask, så det er jo bare et kæmpe plus.

Body Scrub – Som i face masken, har deres bodyscrub også sandeltræ-nøddeskaller heri, som går ind og fjerner døde hudceller og forebygger nye urenheder mm. Særligt mine overarme har virkelig haft en vanvittig effekt af denne scrub, og den her går hen og bliver min absolut favorit af de 4 produkter jeg har modtaget. Den er vitterlig effektiv, og så har mine arme aldrig set bedre ud.

Intim Balm – Den er som nok rimelig tydeligt, til når du har barberet dig. Jeg døjer ret meget med røde knopper efter sådan en barbering, og har gjort det i mange år. Og de har altid irriteret mig helt grænseløst. Derfor ville jeg virkelig gerne prøve den her af, og se om det så rent faktisk ville have en effekt. Intim balm her skulle gå en og berolige og modvirke irritation, samt modvirke bakterier efter en barbering. Jeg har anvendt min 3 gange nu, og er overrasket over, hvor god den rent faktisk er. Jeg er ikke vild med duften, hvilket er generelt i deres produkter, men det er også fordi jeg er så vant til parfume mm. Og når det er sagt, så er det hele den lugt værd, når resultatet er det jeg ender ud med. Jeg har få røde knopper tilbage, men LANGT fra lige så mange som tidligere.

Spot stick – Nu er det ikke fordi jeg døjer voldsomt meget med min hud lider af bumser mm. Bumser havde sin storheds tid, da jeg var teenager 😉 MEN nogle gange, når den der ene bums dukker op MIDT på næsen, så sådan en lille wonder her utrolig handy! Det gode ved netop denne Spot stick modsat nogle af dem jeg bruge da jeg var teennager er, at denne skader huden. Det er et antibakterielt produkt, og den kan godt skade huden samtidig med den fjerner bumsen, men det er stadig ikke godt for ens hud. MEN da denne er lavet ud fra Tea Tree Oil, er der en hel anden fordel ved at bruge netop denne spot stick. Jeg er (endnu en gang) fan!!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – men I skal bare være opmærksom på, at den duften er noget helt andet end man nok er vant til. Men lad det ikke stoppe jer, for man ender ud med nogle fantastiske resultater, og ikke mindst nogle produkter, som er sindssygt gode for ens hud. Jeg har også været så heldig, at kunne give jer 25%, når I anvender koden; step25abc 😀

Se meget mere på Australian Bodycare’s facebookside her

4 Comments

 • Reply Lille My 07/05/2018 at 10:18

  Jeg ELSKER bodyscrubben – eneste minus er ja, lugten 😀

  • Reply Eline Tychsen 09/05/2018 at 10:16

   Haha er ret glad for jeg ikke er den eneste med issue med deres duft 😀

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 07/05/2018 at 10:32

  Jeg har også modtaget en lækker pakke derfra og må indrømme duften heller ikke er så meget mig, men produkterne er virkelig lækre 🙂 <3

  / Liselotte

  • Reply Eline Tychsen 09/05/2018 at 10:15

   Helt enig!

  Leave a Reply