SAINT-TROPEZ VIBES

Reklamelinks er markeret med *

Bukser MONKI (lignende her*) // Bluse H&M (lignede her*)// Sko BIRKENSTOCK // Taske FRA BALI (lignende her*) // Solbriller H&M

Endnu en miniferie

og vi nyder det til fulde. Selvom jeg har travlt med diverse eksamensopgaver, så vil jeg bare også stoppe og nyde tiden med min lille familie! I morgen tidlig tager vi til Nykøbing Mors, hvor vi har været så heldige at blive inviteret på weekend hos Jesperhus Feriepark – og det skal I nok komme til at høre meget mere om. Jeg glæder mig virkelig til vi bare skal være os 4, og til at få en ordentlig en på opleveren sammen.

De seneste dage har vejret været udover det sædvanlige godt – det er uden tvivl ikke gået jeres næse forbi hehe. Jeg mener vi bloggere dokumentere, når vejret bliver godt, og jeg elsker det! For det er bare noget særligt – de lyse aftner og nætter. Det gør noget ved os, humøret bliver lige en tak bedre, og vores hud får en skøn kulør, som vasker den sidste del vinter helt væk. Selvom jeg havde håbet at være nogle flere kilo lettere til sommerens kjoler og ikke mindst badetøj, så giver jeg alt i mig for at leve i nuet, og prøve at være ligeglad med det billede jeg havde sat i mit hoved, og så bare fokusere på at være glad. Det er ikke helt vildt nemt, MEN jeg øver mig i at sige pyt med det. En frase jeg egentlig har lært af Mikas, da de bruger netop det meget ude i hans børnehave. Og livet er da for godt, mine børn for dejlige, Christian for dejlig og mine venner for skønne til at bekymre mig om så ligegyldige ting. Jeg er jo ikke i gang med ikke at gøre noget, så one day at the time.

Så french it up og forestil dig du er i Saint-Tropez, hvor sådan et outfit her er hverdags uniform 😉

2 tanker om “SAINT-TROPEZ VIBES

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.