SNART MED EN UDDANNELSE OG EKSAMENSPRESSET

Reklamelinks er markeret med *

Kjole ENVII // Strømper ENVII // Hat TIME TRASHER VINTAGE (lignende her*) // Sneakers NIKE*  // Solbriller H&M

Jeg har virkelig aldrig været så dårlig til at opdatere bloggen, men

der er noget der er vigtigere for tiden. Desværre. Eller nej det er det jo egentlig ikke. Det er min uddannelse. Uddannelse – alene ordet skræmmer mig så meget for tiden. For alt afhænger lidt af den i øjeblikket. Job og fremtiden. Det hele er så sygt skræmmende!!

Bare jeg var førsteårsstuderende igen hehe #ellernejtak. Det her sidste år har trukket så mange tænder ud. ALDRIG har jeg været så færdig. Jeg er komplet drænet for energi, og jeg gør det absolut ikke lige så godt, som jeg gerne ville … Det irritere mig grænseløst, samtidig med jeg har accepteret, at det ok. Jeg SKAL bare gennemføre. Det er det absolut vigtigste. Det bliver min største triumf, når jeg den 26 juni (forhåbentlig!!!!) får overrakt mit eksamensbevis, og jeg kan råbe I DID IT! Jeg gav ikke op. Det bliver stort. Nogle gange er det der holder mig lidt oppe, de elever jeg har været så heldige at møde under mine praktikforløb. De har mange gange holdt mig fast på uddannelsen, for det er 100% for dem, at jeg vil være lærer. Det er de unge det hele gælder om, og de er freaking awesome. Så jeg håber at drømmejobbet venter lige rundt om hjørnet, så jeg kan få lov til at være sammen med dem hver dag, og hver dag blive mindet om det igen og igen.

Men det gør også, at herinde må det stå lidt stille. Det sker der heldigvis heller ikke noget ved 😀 Eller det håber jeg godt nok ikke hehe. I dag skal Liselotte og jeg faktisk afholde event gennem Aalborg Bloggers i samarbejde med Stylepit Beauty, som har en lille shop her i Aalborg. Jeg glæder mig så meget til at se hende i dag, og ikke mindst til at byde en flok af alle de fantastiske bloggere vi har her i dobbelt A velkommen til en skøn aften, som kommer til at byde på blandt andet tapas. Alt er godt med tapas i nærheden 😉 Men inden da går der en hel dag med opgaveskrivning, og jeg tror jeg vil hoppe ud i parken og skrive i det her overdrevet lækre vejr. Seriølle vi har haft sol 8 dage i streg nu MED varme grader. Jeg.er.så.mega.meget.fan!

6 tanker om “SNART MED EN UDDANNELSE OG EKSAMENSPRESSET

  1. Åh bliver så skønt for dig at blive helt færdig og få eksamensbeviset! Og er vild med de her billeder – så cool! <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.