STYLEPIT BEAUTY EVENT

Vi fortsætter skoldkopperne efter en lille pause på et par dage.

Asger er blevet smittet af sin storebror, så nu er det hans tur til at gå turen igennem. Heldigvis er han, ligesom Mikas, ikke hårdt ramt med feber. Så den står på ren hygge, og ja så selvfølgelig også opgaveskrivning for mit vedkommende.

I går fik jeg datoen for min sidste eksamen, og den 15 juni kl.9.30 er jeg forhåbentlig uddannet lærer. Puha den går lige ind … det er bare så mærkeligt. Tænk, at 4 år kan gå så hurtigt. Det fede er, at det også er den dag vi skal have fraflyttersyn haha – det er virkelig bare altid vores held. Men ærligt, I don’t care for jeg er færdiguddannet lige om lidt !!!!!

I går var, udover det fænomenale vejr, fantastisk, da vi med Aalborg Bloggers afholdte event for Stylepit Beauty, som ligger i Gravensgade 8 her i Aalborg. Butiksejer Charlotte bød indenfor til lækker tapas fra Pingvin, bobler, chokolade fra Aalborg Chokoladen og ikke mindst vand (for det var virkelig en varm fornøjelse).

Stylepit Beauty er jo den eneste fysiske butik der er, og vi har været så heldige at den ligger i Aalborg. Butikken er holdt i den fineste stil med pink(agtige) farver på væggen, og ellers helt minimalistisk med fuld fokus på de mange lækre produkter.

Det er virkelig en butik der rummer alt til den beauty elskende pige/dreng, som elsker at gå på opdagelse i al verdens mærker og produkter.

På selve aftenen havde Charlotte fået en repræsentant fra Clarins og Beauté Pacifique. Vi fik set en smuk sommermakeup, og givet gode tips hertil, og ikke mindst et indblik i Clarins beautyprodukter.

Derudover fik vi af Beauté Pacifique lavet en hudanalyse, som kunne fortælle os både hvordan vores hud havde det, og hvad vi kunne gøre for at holde den sund og frisk. Noget jeg faktisk længe gerne har ville prøve, og samtidig frygtet lidt. Jeg er først indenfor det seneste år begyndt at passe ordentlig på min hud. Men heldigvis så det absolut ikke dårligt ud – jeg havde nogle ting jeg kunne gøre for at forbedre det, og det gør jeg gerne!

Vi kom hjem med en lækker goodiebag, som bød på blandt en Face mist fra Beauté Pacifique, som jeg bare har ønsket mig, så blev så glad da jeg så den lå deri, og den er allerede taget i brug i dag haha!

I det hele taget blev vi forkælet til fingerspidserne, og nød aftenen til fuld, og er endnu en gang taknemlig for at kunne lave det jeg gør!

4 tanker om “STYLEPIT BEAUTY EVENT

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.