FERIELAND // JESPERHUS FERIEPARK

Indlægget er sponsoreret af Jesperhus Feriepark. Meninger og holdninger er som altid mine egne.

Måske når vi tænker ferie, er det de mere varme destinationer, som er i spil.

Og med tankerne ledt tilbage på sidste sommers “sommer” kan jeg ikke påstå, at de tanker måske giver ret god mening i chancen for at få lidt sommer og sol. MEN vi kan da håbe, og ikke mindst med tanke på den sidste uge, at solen og ikke mindst varmen bliver lidt nemmere at finde i år. Jeg håber virkelig!

Vejret var virkelig med os, da vi i kristihimmelfartsferien var på besøg i Jesperhus Feriepark, hvor vi var så heldige at blive inviteret til at besøge dem i en weekend, og få en unik ferie for os som familie. Jeg blev kontaktet af søde Ida, for nogle måneder tilbage efter de gennem en undersøgelse havde fundet ud af, at jeg var en af de blogs deres besøgende læste mest. Det ramte mig virkelig – jeg var faktisk rimelig paf haha. Og ja det er nok at blære mig lidt for meget, men jeg blev/er virkelig bare så beæret, og ikke mindst stolt over det.

Så fredag den 11 maj satte vi kursen mod Nykøbing Mors, og kl.10.00 om formiddagen landede vi Jesperhus, hvor blev mødt af Ida og Mette der hjalp os med at billetter og ikke mindst lidt information omkring parken og vores kommende ophold. De anbefalede Hugo’s show, som gik hen og blev en af vores favoritter. Vi brugte omkring 5 timer derinde med al verdens aktiviteter, og allerede der var vi godt klar over, at det her blev godt. Klokken 15 kunne vi tjekke ind i vores hytte, og vi skulle bo i Hugo’s legehytte, som blev bygget tilbage i 2016. Her er der virkelig plads til leg med et legetårn bygget sammen med hytten, som giver børnene mulighed for at give den max gas, og skabe små huler og meget mere. Hytten var klistret til med Hugo til Mikas store begejstring.

Når man bor i en Hugo hytte følger der en del goder med, såsom:

  • Fri adgang til ferieparken
  • Fri adgang til badelandet
  • Gratis bamse til sine børn
  • Zoo’en
  • Legelandet
  • Alle shows
  • Besøg af Hugo

Og ikke mindst en slutrengøring, så du bare kan pakke dine ting, og tage hjem. Vi kan uden tvivl anbefale hytten, da den netop med dens legetårn indbyder til leg for sine børn. Så der var rig mulighed for at vi bare kunne sidde og slikke sol og læse, samtidig med vores børn var lige omkring os og storhyggede sig.

Vores top 3 favorit aktiviteter

Hvis I skal til Jesperhus, så er der jo et ton af muligheder – ja det er absolut ikke kedeligt at være i Jesperhus, og vi blev selv utrolig overrasket over, hvor meget der rent faktisk var at lave. Så meget, at vi lørdag aften var fuldstændig færdig haha.

  1. Hugo show – Mikas var fuldstændig solgt, da vi fredag satte os på græsplanen, og showet gik i gang. Hugo, Rita, Zik, Zak og Delle Kaj udfører hver dag et show kl.13.00 og kl.15.30, og det ikke svært at se, at det er utrolig populært. Og det forstår vi virkelig godt! Showet er så gennemført, og showet er ikke bare en gentagelse, men en serie af forskellige historier. Og det er virkelig helt igennem genialt – børnene tænker måske ikke så meget over det, men for os forældre er det altså lidt af en gave ikke at skulle høre på det samme igen og igen. Parken kører et tema med H.C Andersens eventyr, og det gengiver sig her i Hugo’s show, hvor de opfører nogle af hans mest populære eventyr. Jeg er blown over, hvor dygtige de er, og hvor meget de gør ud af det. Så det her er et absolut must see, hvis I spørger os. De har også godnatshow, som virkelig også var et kæmpe hit.
  2. Pirat dinnershow – det her var nok fra min side, noget af det fedeste hehe. Showet varer 2 timer, og er en lang underholdning alt i mens der er buffet, hvor du bare æder løs hehe. Jeg tror, jeg den aften fandt mit drømmejob haha. Men i al seriøsitet, så var det virkelig gennemført. Skuespillerne var faktisk utrolig dygtige, og så kørte de bare stilen helt igennem. Mikas skulle lige være sikker på, at de nu ikke var onde, men da de først kom igang var han også helt vild med det. Så det er absolut en af de ting der er alle pengene værd at tage ind og se, når I er der.
  3. VIP besøg af Hugo – Det her var uden tvivl besøgets højdepunkt. Mikas blev helt vild med Hugo den første dag, og hvor han både fik en Hugo bamse, og ikke mindst hans autograf til showet. Og lige siden snakkede han bare om ham hele tiden. Hugo var uden tvivl the bomb. Og da han lørdag kl.11.00 kom forbi for at hilse på Mikas og Asger, var det virkelig en helt særlig oplevelse, som for Mikas stadig kører rundt i hans hovede. Der var fuld fokus på Mikas, som både viste Hugo rundt i vores hytte, snakkede og ja, ej det skal bare virkelig opleves. Det var virkelig en stor ting – det virker det måske ikke som, men det var det virkelig for Mikas. Til sidst fik han lov til at køre en tur med I Hugo’s bil, som bare satte prikken over det famøse i.

Vi skal uden tvivl tilbage igen, og have nogle venner med. Og sådan et par dage er med til at give en masse på oplevelseskontoen, som familie. Derudover får Jesperhus Feriepark en kæmpe anbefaling alene på deres medarbejder. Aldrig har vi oplevet så skønt et personale – om det så var i pandekagehuset, diverse spisesteder, købmanden eller piraterne. Servicen er i højsæde, og børnene bliver virkelig behandlet som det pureste guld. Og DET er virkelig en unik og fantastisk oplevelse.

Tak til Jesperhus for at have os på besøg – Vi ses UDEN tvivl igen 😀 Og en særlig tak til Mette og Ida – I gjorde et fænomenalt arbejde.

3 tanker om “FERIELAND // JESPERHUS FERIEPARK

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.