OOTD: AN OBSESSION WITH ENVII

Reklamelinks er markeret med *

Kjole ENVII // Sandaler BIRKENSTOCK*

I ved det, jeg ved det

eller i hvertfald hvis I følger med fast her på bloggen, ved I det 😉 Jeg ELSKER Envii. De er for mig et af de bedre high street mærker, som vi har i Danmark, og de har nået imponerende meget i de små 10 år de snart har eksisteret.

Og jeg vil til en hver tid foretrække at komme ind i Envii’s butik i Friis, hvor søde Anne og hendes dejlige personale altid står klar med det et smil, en snak og hjælp end mange andre butikker. Og foretrækker helt klart også at shoppe i Enviis fysiske butikker! Mest fordi jeg nu efterhånden ved, hvad det betyder at handle i sin lokale Envii butik, men også fordi jeg efterhånden har lært lektien aldrig bare at købe noget derinde fra, da det godt kan være mindre end hvad det er markeret med 😉 Særligt deres kjoler med spaghettistropper kan jeg aldrig være i med mine bryster. Og sådan er det bare hver gang!

Men heldigvis er der altid noget andet jeg kan passe, og jeg falder altid for noget i deres kollektioner! Og den her gang var ingen undtagelse. Anne (hun er butikschef i Envii, Friis) viste mig deres nyeste nyheder, og der kunne jeg mærke hun efterhånden kender mig haha. Da hun kom ud med blandt andet den her kjole var jeg ikke i tvivl – der stod Eline all over den. Printet, stilen og stoffet – det er spot on. Og hjem kom den sammen med en buksedragt i samme print (se den her).

Jeg ved, at de om nogle uger udkommer med endnu en mini kollektion til deres high summer, som jeg blandt andet har set teaset på Karo Dall på instagram, og jeg er absolut ikke i tvivl om, at jeg også der skal ind forbi og shoppe lidt.

8 tanker om “OOTD: AN OBSESSION WITH ENVII

  1. Den er virkelig virkelig flot.
    Jeg elsker, at du er så god til at dele ud af de ting du godt kan lide, og gør det så frit. Det er så fedt at vide, at der stadig er nogen som dig, som blogger fordi du elsker det. TAK!

    1. Wow, tusind tusind tak Marianne! Det betyder virkelig al verden det der. You made my day 😀

  2. Jeg så den godt på din instagram i går, og synes bare den er så utrolig pæn 😀 Du har virkelig formået at åbne mine øjne for Envii 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.