VI HAR FÅET LEJLIGHED

Skjorte GENBRUG // Bukser H&M TREND // Sneakers NIKE // Taske ALDO // Solbriller MONKI

Efter laaaaaang tids søgen,

så har vi endelig fået et sted og bo i Silkeborg – endda i centrum. Det er så meget mere end vi havde turdet håbe på, og det bedste af det hele. Der er walk-in !!! 😀 Ja, det er FREAKING awesome, og jeg er glad, som i meget glad over det!!!

Vi havde fundet et rækkehus i en lille del af Silkeborg der hedder Gødvad – det var super fint, og helt nyt, men det kostede også derefter. Men eftersom der ikke havde vist sig andre muligheder følte vi os nødsaget til at sige ja. Men da vi onsdag blev ringet op af Christians kommende kollega, som havde en anden lejlighed på hånden til os, og som var større, renoveret for 5 år siden, lå inde i centrum af Silkeborg, og ikke mindst 4000kr billigere. Jeg var først i tvivl, men Christian skubbede (heldigvis!!) på, og lørdag sad vi igen i bilen på vej mod Silkeborg med det ene formål at se på lejligheden.

Vi hade set lidt billeder, og jeg var ikke imponeret – den har skråvægge, og den virkede også som om de var meget henover hovedet på en. Men jeg måtte æde mine ord. For lejligheden var – til trods for, at den bar utrolig meget præg af at der pt bor 3 unge drenge, der absolut ikke gør rent – helt utrolig perfekt. Og der følger så mange skønne ting med, og det overstiger mine vildeste forventninger til, hvad der var muligt. Særligt inde midt i Silkeborg.

Vi er så glade, og nu glæder jeg mig for første gang helt ekstremt meget til at flytte. Og vi snakker stort set hver dag om, hvordan vi skal indrette det hele, og bare generelt hvor meget vi glæder os til at få plads. Vi går fra 80kvm til omkring 120kvm. Nu skal de eksaminer bare overstås, og så skal vores nuværende lejlighed også lige pakkes ned og gøres rent, og så er det hele snart klar!! YAY!!!

9 Comments

 • Reply Camilla 28/05/2018 at 9:10

  Tillykke med jeres lejlighed!☺️

  • Reply Eline Tychsen 28/05/2018 at 9:11

   Tak 🙂

 • Reply Emma Engström 28/05/2018 at 10:48

  Men wow såå snyggt!

 • Reply Freja 28/05/2018 at 13:20

  Ej hvor fantastisk! Stort tillykke med det 🙂

  • Reply Eline Tychsen 28/05/2018 at 17:06

   Tusind tak 😀

 • Reply Lille My 28/05/2018 at 13:26

  Årh hvor skønt!! 😀 <3

  • Reply Eline Tychsen 28/05/2018 at 17:07

   Det er så fantastisk 😀

 • Reply Julie Mænnchen 28/05/2018 at 14:16

  Tillykke med lejligheden søde 🙂 Bliver da spændende!

  • Reply Eline Tychsen 28/05/2018 at 17:07

   Tusind tak søde – ja, vi glæder os også helt vildt!!!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.