5 RÅD TIL AT SÆLGE OG KØBE GENBRUG ONLINE

Genbrug er gået hen og blevet ret så populært.

Mest af alt, fordi det rent faktisk er af vigtighed, at vi fokusere på vores forbrugsvaner, og fordi vores planet rent faktisk har brug for at vi tager den seriøs. Det kan man grine af, men det gør det ikke mindre sandt.

Jeg elsker genbrug, og elsker jagten på at finde/opdage fund, som både er unikke og som repræsentere en selv og ens stil – om det så er tøj eller møbler/billeder til hjemmet.

Jeg bruger også diverse apps, hvor jeg selv sælger ud og selv køber gennem. Og det er en fantastisk mulighed for at gøre brug af genbrug. Men jeg får også tit spørgsmål til, hvordan jeg sælger gennem eksempelvis Tradono og om jeg har nogle gode råd til, hvordan man sælger eller køber.
Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive dette indlæg, som gerne skulle agere en lille guide til hjælp med at besvare netop de spørgsmål 😀

 1. Sørg for at tage nogle gode billeder af tøjet/møblerne. Det er med til at give et god førstehåndsindtryk af det du sælger, og med til at gøre det mere tiltrækkende for køberne.
 2. Lav en god beskrivelse af du sælger – og her er det faktisk mest for din egen skyld. For ellers skal det forventes at man modtager 10.000 spørgsmål, og tro mig det er pænt irriterende at svare på det samme om og om igen haha
 3. Hvis du sælger tøj, er det en god ide at ligge et billede op, hvor du har det på, så dem der er interesseret kan få et klart billede af det – og du undgår at alle spørger efter det.
 4. Lad være med at skrive “Byd” – sæt en pris. Folk vil altid byde under, det du alligevel tænker. Eller i hvert fald for det meste, og har du en mindste pris alligevel, så skriv den på.
 5. Hav en realistisk pris på det du sælger. En god regel er, at man altid skal sælge det til omkring 50% fra ny pris. Er det helt nyt, og eksempelvis stadig med prismærke, så sørger jeg altid for at sætte til omkring 200-250kr under nypris.

7 tanker om “5 RÅD TIL AT SÆLGE OG KØBE GENBRUG ONLINE

 1. Endelig!! Har ventet på det her indlæg 👏🏻😊 Tak for sin altid gode inspiration, Eline!

  1. Det er i hvert fald med til at gøre noget for vores planet 😀 Og så skal man også bare lige i gang med det – det tager jo også tid ud af kalenderen <3

 2. Gode tips – Jeg synes det er vanvittigt svært at komme igang med at sælge mine ting. Jeg synes bare det tager forfærdelig lang tid, folk har altid 1000 spørgsmål, og så hopper de fra i sidste øjeblik 🙁

  1. Årh ja det er så rigtigt! Jeg er meget tydeligt efterhånden – sørger for at lave en dyb beskrivelse af det jeg skriver, og så hvis folk har spørgsmpl henviser jeg til den. Orker nemlig heller ikke alle de spørgsmål!!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.