FLYTNING, EKSAMINER OG EN SKØN OVERRASKELSE

T-shirt ENVII // Nederdel JUST FEMALE // Sneakers BRONX // Solbriller MONKI // Taske FRA BALI

Det bliver til nogle lange pauser for tiden,

men det er virkelig også skønt, når jeg for det meste sidder med næsen i en bog for at blive klar til mine eksaminer. I morgen er det min bachelor det gælder. Har ingen anelse om, hvordan den er gået. Håber jeg er bestået, men efterhånden ved man aldrig hehe. Ej, jeg er ret overbevist om, at det nok skal gå.

I morges blev vi vækket af en sød GLS mand, som stod klar med en skøn pakke til mig – ikke en jeg havde ventet på, men en dejlig overraskelse fra mit favorit mærke Envii, som havde sendt en lille takkegave, som jeg blev/er SÅ glad for!! I den lå 3 styles, som jeg alle gerne har ville købe selv. Så min morgen startede absolut så mega godt ud 😀

Derudover er vi også gået i gang med at få pakket lejligheden ned – i dag om en uge bliver det hele kørt til Silkeborg, og så er der virkelig bare ikke så lang tid til, at det er en realitet. At vi ikke længere er Aalborgensere – det hele er en smule skræmmende, samtidig med det er enormt spændende. Men jeg føler lidt det hele er lidt en første gang for mig – og med det mener jeg, at jeg aldrig før har taget “så stort et skridt” og flytte så langt væk fra min familie. Jeg er ret spændt på, hvordan det kommer til at gå – jeg ved jeg kommer til at græde lidt de første dage vi er der haha. Men på et tidspunkt bliver det hele jo hverdag, og den hverdag er jeg utrolig spændt på, at se hvordan kommer til at se ud.
Vi har fået solgt en del møbler, og købt en del “nye” møbler – vi har simplethen været så utrolig heldige, at jeg næsten ikke forstår det! Vi har fået nye senge til os og drengene, 2 kommoder, spisebord og sofabord – det hele i genbrug i præcis den stil vi havde ønsket os, og så endda brugt omkring 1400kr på alle de møbler. Og vi elsker dem!! Nogle af dem skal males, og andre er helt perfekte som de er, men det betyder heldigvis også bare at der er noget vi kan hygge os med henover sommeren 😀

Glæder mig virkelig til at vise jer det hele, og ikke mindst hvordan vi får det hele indrettet 😀

 

2 tanker om “FLYTNING, EKSAMINER OG EN SKØN OVERRASKELSE

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.