ORANGES ON JERSEY

Nederdel // Bluse

Jeg er for en gang skyld tidligt oppe

skal ud på studiet om lidt. Bacheloreksamen venter i dag fra 13.15-14.00, og jeg er på en eller anden mærkelig måde ikke overdrevet nervøs. Jeg er spændt, men eksamen i sidste uge mindede mig om, at jeg jo ikke er på vej ind til en slagtning, men at jeg må stole på mit hoved rent faktisk kan noget.
Så jeg tager op og læser alt igen, og så giver jeg mit alt derinde, og håber på, at det nok skal give et fint resultat.

I sidste uge delte jeg ovenstående billede på instagram, og der var mange af jer der var lige så vilde med det som jeg. Jeg har modtaget en del spørgsmål omkring materialet og hvordan det er i størrelsen.
Jeg er selv helt ekstremt glad for det her sæt, og har desværre ikke fået det brugt endnu, fordi det bare har været så fantastisk varmt, men i dag er jeg hoppet i blusen, da der jo “kun” er 20 grader 😉 (Vi har det virkelig godt i DK for tiden!!).

Materialet er blødt, let og lækkert og ikke stift – blusen er en lille smule lille i størrelsen (jeg har en L, som jeg normalt bruger), men det er absolut ikke sådan, at man ikke kan passe den. Jeg har også den korte kjole – se den her – og der passer den noget bedre over barmen. De seneste kollektioner fra Envii har virkelig bare været spot on, og den seneste med dette print sætter bare prikken over i’et, og fastsætter Envii stærke designside.

Og jeg er så glad for, at jeg skal tilbringe sommeren i de fineste styles – for de har virkelig bare mange fantastiske for tiden, og jeg ved det fortsætter – I bliver ikke skuffet 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.