MOVING DAY

Kjole NOISY MAY // Sandaler BIRKENSTOCK // Solbriller SMARTEYES // Ur MERMAID STORIES

Det kan være en kliché, men tiden løber fra mig for tiden.

I fredags gik det hele stærkt, og på 6 timer fik Christian og jeg pakket hele vores hjem sammen, og vi endte med at flytte ud til mine forældre 2 dage før planlagt.

Det hele er lidt mærkeligt. Mest af alt, at Rughaven blev mit sidste hjem i Aalborg, og det har jeg så svært ved at vende mig til. Det er en blanding af forventningsglæde og sorg. Og weekenden har været lidt af en følelsesmæssig rutsjebanetur. Ikke at jeg har grædt eller været helt tudefærdig, men fordi jeg har så svært ved at forstå det hele. Det har været så længe undervejs, og så er det lige pludseligt blevet så virkeligt det hele.

Derfor er der heller ikke blevet opdateret herinde de sidste mange dage, og der kommer nok også til at være stille frem til efter weekenden. Jeg har sidste eksamen (!!!!!) på fredag, og så har jeg fødselsdag på lørdag plus planer hele søndag. Og så ja flytningen i dag og rengøringen af lejligheden inden skal synes på fredag.

MEN I kan bare hoppe ind forbi instagram @elinetychsen, hvor jeg opdatere dagligt 😀
Nu vil jeg hoppe i træningstøjet, og give drengene jakker og sko på, og så skal vi ud og hente trailer + flyttebil, og så skal vi ellers flytte hele dagen.

4 tanker om “MOVING DAY

    1. Haha ja vi var også selv pænt overrasket over, at det kunne lade sig gøre.

  1. SÅ spændende! 🙂 Og ja, det er altid sådan en ambivalent følelse at flytte væk fra en by man har været rigtig glad for. Held og lykke med det hele søde <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.