ET LILLE ENERGIBOOST, TAK!

Bluse H&M // Bukser GENBRUG // Sko H&M // Taske GEMBRUG // Solbriller MONKI // Øreringe eBay

Jeg er træt. Som i rigtig træt.

De sidste mange dage har stået på flytning og rengøring, og nu sidder jeg og skal læse op til min sidste eksamen, som er på fredag. Det er en stor følelsesmæssig rutchebane, og det dræner mig for al energi.

De næste 2,5 uge bor vi ude ved mine forældre, og det hele forløber virkelig godt. Ikke at jeg havde regnet med det ville gå dårligt, langt fra. Men det er aldrig nemt ikke have sine egne ting hos sig eller have sit eget hjem. Men vi hygger os med det, og jeg nyder det måske på en helt anden måde, fordi jeg skal flytte længere væk fra dem nu. Det bliver så mærkeligt ikke at have dem tæt på mere.

Men prøver ihærdigt at fokusere på de gode ting, og det der er lige nu, så jeg ikke kommer ind i en dårlig spiral, hvor det hele bare bliver sort hehe. For der er også så mange ting jeg glæder mig til ved at flytte. Dog er det, at jeg ikke har et arbejde dog knap så fedt, men hey, så har jeg tid til at få udforsket Silkeborg, og også gå rundt med ansøgninger og møde folk den vej igennem, så der skal nok komme noget positivt ud af det + jeg skal indrette et nyt hjem, hvilket jeg ELSKER!! Glæder mig til at finde plads til at alle vore nye gamle møbler, og ikke mindst indrette drengenes værelser. Og så ikke mindst at have sommerferie sammen med min familie!

Men for lige nu vil jeg nyde vores sidste tid i Aalborg, elske hvert et øjeblik, se mine veninder, afslutte mit studie og bare NYDE tilværelsen 😀

2 tanker om “ET LILLE ENERGIBOOST, TAK!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.