OOTD:: THAT GORGOUES JUMPSUIT

Reklamelinks er markeret med *

Jumpsuit ENVII // T-shirt ENVII // Sko TOPSHOP* // Solbriller MONKI // Hat VINTAGE

Jeg sad i går og stenede youtube videoer til omkring kl.1.00.

Og det var selvom jeg gik ind i min seng lidt i 22. Ej, men det er så dumt haha. MEN så fik jeg da set alle Sandra Willer’s video’er igennem, som jeg er gået hen og blevet mere eller mindre afhængige af haha. Men det jo bare så dumt at sidde oppe så længe for nærmest ingenting, men igen så er det virkelig også lang tid siden jeg har gjort sådan noget, så føler det er ok … eller lidt i hvert fald 😉

I dag er der igen ikke de vilde planer, men jeg har endelig tid til at få arbejdet med alt det jeg har savnet under min eksamensperiode – så der er tid til at få taget billeder, arbejdet med nogle noget bedre kollager end hvad jeg før har formået at producere  – jeg er her heldigvis for at lære 😛 – og researchet lidt. Og ja, og binch watche youtube videoer #indrømmet. Men det er virkelig skønt at kunne lave noget af det jeg gerne vil igen, og ikke mindst at overskuddet er kommet lidt mere tilbage.

Hvis I nu har nogle ønsker til noget I gerne vil se eller høre mere til her på bloggen om det er indretning, flere personlige indlæg what ever – så skriv ENDELIG til mig. Hit me med skønner ideer!!!

Der er SÅ mange der har skrevet og spurgt til både min buksedragt og mine elskede sko, som jeg selv knuselsker! Jumpsuit’en er fra altid fantastiske Envii, og jeg har også linket til den længere oppe, og skoene har jeg købt brugt, da jeg selv cravede dem for vildt, men ikke nåede at få fat i dem i min str. Men de er fra Topshop, men er desværre kun tilbage i en str 41 (dem kan I finde her*), men ellers har jeg fundet et lille plaster på såret med nogle der minder meget om mine.

2 Comments

  • Reply Lille My 21/06/2018 at 12:01

    Wauw en lækker buksedragt 😀

  • Reply Fantasifabrikken 21/06/2018 at 22:27

    Lækre sko dem er jeg da også fans af…..

  • Leave a Reply