4 BØRSTER TO DO THE MAGIC

Modtaget til test for billigvoks.dk – meninger og holdninger er dog som altid mine egne.

Boar og Nylon (Medium) // Soft detangling // Hyperflex boar brush

Vi sidder i bilen på vej til Silkeborg.

Vi skal nemlig ned og gøre vores lejlighed rent / male den. Noget jeg rent faktisk har set frem til! Vi kommer til at vælge nogle farver til stuen og køkkenet, og hvis jeg er heldig også soveværelset, meeeen Christian skal stadig overbevises 😉 Min mor, moster og mormor tager med for at hjælpe os med rengøring og sætte tingene på plads i køkkenet, og så kommer Christian forældre i eftermiddag og hjælper os med at male. Vi overnatter her til i morgen og fortsætter med at male, hvis der er brug for det, og ellers med at gøre drengenes værelser klar til, når vi på næste søndag flytter herned for good.

Men egentlig er det jeg gerne vil fokusere lidt på i dag disse 4 hårbørster fra Madison Professionals. Hvis der er noget jeg ikke fungere særlig godt sammen med (og her tænker jeg på mit temperament haha) er det hårbørster, som river i ens hår helt uhæmmet, og som på ingen måde samarbejdet. Specielt når man med hår, som mit bliver filtret så snart jeg ser en hovedpude eller lignende. Så er de gensidige børster der bare river og knækker ens hår virkelig ikke særlig fedt.

Så derfor var jeg hurtig til at takke ja, da billigvoks spurgte om jeg havde lyst til at teste disse hårbørster, da min frisør altid har prist dem til skyerne, og ja jeg efterhånden har prøvet dem en del gange selv dernede.

Boar&Nylon

Børsten her har jeg fået både i en stor udgave og en mindre. Den lille er egentlig den der fungere bedst til mit hår, da den er lavet til min hårlængde (mellemlang). Den er lavet af vildsvinehår og nylon, som skulle sikrer en blank og medgørlig finish, da vildsvinehårene trækker ens naturlige olier ned gennem håret. Og jeg synes mit hår virker mere skinnende, og så er det vigtigste for mit vedkommende, at den ikke hiver i mit hår. Den her har jeg kun brugt ved tørt hår, og ikke efter et bad eksempelvis. Og det er der en rimelig god grund til!

Soft Detangling #minfavorit

Og det er nemlig på grund den her fætter. Den er VIRKELIG god til udredning af de filtrede lokker, og så føles mit hår bare utrolig blødt efterfølgende. Og den gør virkelig, hvad den lover, og er nok den første børste jeg har prøvet som fungere i BÅDE vådt og tørt hår.

Hyperflex Boar Brush

Denne børste er en unik og fleksibel hårbørste, som skulle være ret skånsom med håret. Børsten følger hårets form – hens den hyperflex funktion –  og skal sikrer en sund og stærk finish. Denne børste har jeg brugt de dage, hvor mit hår kun har haft brug for en mindre udredning, og når jeg har løst hår. Jeg har jo krøller, og særligt når man børster håret bliver krøllerne grimme og ja bare ikke pæne. Min jeg synes, at denne børste samarbejder meget godt med krøllerne, og holder dem i sin form. Så den er absolut også anvendelig der.

Jeg er utrolig glad for mine børster, og selvom det måske kan virke skørt at investere i flere hårbørster er der en vis pointe i det, når det kommer til styling osv – de kan alle 3 noget helt forskelligt, samtidig med de har en den samme egenskab, nemlig at stimulere ens hårbund, som efterlader ens hår skinnede. Men min favorit falder uden tvivl på Soft Detangling – den kommer jeg aldrig til at kunne undvære igen!!

4 tanker om “4 BØRSTER TO DO THE MAGIC

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.