OOTD :: BROWN AND BLUE

Blazer GENBRUG // Bluse H&M // Bukser GENBRUG // Sneakers BRONX

Vi er tilbage i Aalborg efter halvandet døgn i arbejdstøj i Silkeborg.

Og altså, hvor bliver det pænt dernede. Vi har selv skulle stå for at male, så vi sprang ud i at male med nogle farver forskellige steder – stue, køkken og soveværelset – og det er bare blevet så godt. Meget bedre end jeg havde forventet!!! Vi har nået utrolig meget, mere end vi havde håbet på, og nu mangler vi bare at pakke ud og indrette. My favourite part.

Mine forældre har passet Mikas og Asger fra i går til i dag, og kom og overraskede os dernede, hvor min far også hoppede i arbejdstøjet og hjalp os med at male, og så kunne jeg hjælpe Mikas med at indrette hans værelse, som han havde glædet sig helt vildt til.

Det hele er stadig lidt mærkeligt – for jeg glæder mig så utrolig meget til at få mit eget hjem igen. Men det er bare i Silkeborg. Det giver mig lidt hjertebanken, men tror virkelig også på det bliver godt, men det er bare så stor en omvæltning.

Men i dag skal jeg bare nyde, at være tilbage i Aalborg og ikke mindst NYDE Aalborg den næste uge her – min sidste uge som Aalborgenser ……… Onsdag skal jeg ud med Liselotte og Linda, hvilket jeg GLÆDER mig til, og ellers skal vi have familiemiddag på lørdag med min familie. En slags “afskedsmiddag”. Puha det giver mig tåre i øjnene. MEN det bliver en fantastisk uge, den bedste sidste uge i Aalborg!!!

6 Comments

 • Reply Stine 24/06/2018 at 20:31

  Jeg synes det er så stort og sejt det I springer ud i, men kan også godt forstå det må være ret så mærkeligt. Men håber virkelig I bliver glade for det 🙂

  • Reply Eline Tychsen 24/06/2018 at 20:51

   Tusind tak Stine – det tror og håber vi inderligt også <3

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 25/06/2018 at 11:45

  Elsker dit outfit og jeg glæder mig til at se dig onsdag <3

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 17:15

   Tak snuske!! Ih glæder mig virkelig også til at se dig 😍👏🏻

 • Reply Lille My 25/06/2018 at 14:21

  Du ser fantastisk ud!

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 17:17

   Taaaak 🙈😘

  Leave a Reply