FØLELSE AF AFMAGT

Endnu en gang sidder vi i en bil på vej til Silkeborg mod endnu en arbejdsdag.

Mit humør i dag er ikke det bedste – og det startede egentlig i går eftermiddag. Og det er en blanding af vi snart skal flytte væk, at jeg ikke kan finde hovede og hale i en masse ting og alt muligt oveni.

Hvis jeg skal være ærlig har jeg de sidste måneder kørt lidt frem og tilbage i om jeg ville beholde bloggen. Og det handler ikke om, at jeg ikke elsker det mere. Fordi det gør jeg. Men fordi jeg efterhånden er blevet træt af konkurrence, falske følgere, ben forlængede apps og købte likes. Jeg får af vide af brands såvel som PR bureauer, og at jeg kan vende tilbage, når jeg har flere følgere, og derefter se dem benytte en, som jeg ved har købt sine følgere …

Det giver en følelse af afmagt, en følelse af, at det bare ikke er det værd, når det hele går op i antal følgere og ikke content. Og ja, det her er måske lidt mund lort, men det ærger mig så utrolig meget, at der sidder nogle, som ikke arbejder særlig meget for det, og ikke levere et særligt godt stykke arbejde eller som bare tager ideer fra andre om og om igen, og derved tjener på det.

Det er så ekstremt sørgeligt, og til tider er jeg vred over det, men lige i dag har jeg bare mere en følelse af afmagt. For hvad kan jeg egentlig gøre ved det? Andet at italesætte det, men hjælper det overhovedet? Vil det hjælpe brand, firmaer og PR bureauer til at stoppe op og se lidt ekstra efter? Eller få piger til at stoppe med at bruge de apps der gør dem tyndere end i virkeligheden, forlænger deres ben og så meget mere?

Jeg tvivler, og derfor tager jeg også 2 dage tænkepause. For jeg ved ikke om jeg kan blive ved med at få afslag på den baggrund, blive ved med at se andre lyve sig vejen frem på bekostning af andre, og til muligvis at ødelægge en branche, som jeg ellers synes har så meget at byde på.

20 Comments

 • Reply Lille My 25/06/2018 at 14:15

  Årh jeg kan virkelig godt følge dig. Det er sgu en smule frustrende! 🙁
  MEN, jeg håber ikke du stopper med at blogge af den grund, elsker at følge med hos dig <3

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 17:17

   Tak søde du ❤️

 • Reply Charlotte 25/06/2018 at 18:48

  Jeg kan virkelig godt følge dig og jeg synes på ganske få år branchen har udviklet sig i en mærkelig retning. F.eks. bruger jeg utrolig meget tid på rent faktisk at finde de “små” blogs nu. Man støder kun ind i de samme top 10 bloggere alle steder og det synes jeg egentlig er utrolig uinspirerende. i “gamle dage” have alle en links fane hvor de linkede til deres yndlingsblog og den brugte jeg virkelig meget og fandt så mange inspirerende blog på den måde. Nu er det kun de øverste 10, der linker til hinanden. Det synes jeg sgu er en sørgelig udvikling.

  For hvad det er værd er jeg vild med din blog og jeg føler virkelig der er personlighed med i den kontra så mange andre pt. Jeg håber du forsætter 🙂

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:46

   Det har du virkelig ret i! Det er så ærgerlig en udvikling, og skal også selv grave længe efter at finde nye blogs til inspiration mm.
   Tusind tak Charlotte – det betyder meget!

 • Reply Camilla 25/06/2018 at 18:59

  Jeg er simpelthen bare så enig i alt det, du siger, Eline! Som rejseblogger ser jeg også konstant, at andre snyder sig til følgere og samarbejder og så bare ikke leverer varen. Det er simpelthen så frustrerende, når man selv kæmper så hårdt for at gøre et ordentligt stykke arbejde, som man til tider kan føle ikke giver nogle resultater.
  Selvom en lille tænkepause altid er sund, så håber jeg dog, at du ikke stopper med at blogge! Elsker sådan at følge med hos dig (:

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:47

   Det er bare ikke sjovt, og det er hårdt, og uretfærdigt! Og tusind tak for det søde Camilla – det betyder virkelig meget!

 • Reply Frederikke 25/06/2018 at 20:19

  Ej du må IKKE stoppe med at blogge. Du er min favorit blogger!!! Men kan virkelig godt forstå, at det du beskriver må være utrolig nederen. Håber virkelig det vender, og at du ikke stopper med at blogge på grund af det. Det vil altså være sørgeligt!

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:48

   Årh tusind tak Frederikke!! <3 Det er SÅ fantastisk at få af vide 😀

 • Reply Astrid 25/06/2018 at 20:20

  Det lyder godt nok træls – vidste slet ikke at nogle kunne finde på at købe sig til sådan noget.
  Men ville godt nok blive ked af, hvis du ikke bloggede mere. Er så glad for at læse med hver eneste dag. Så håber virkelig det ender med du fortsætter 😀

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:49

   nej der er desværre en bagside af medaljen, som ikke bliver vist frem. Hvilket jo i sig selv nok giver mening hehe.
   Det er så sødt af dig! Tusind tak – det går lige ind i hjertet <3

 • Reply Janni Dahl 25/06/2018 at 20:22

  Du er min yndlings modeblogger, så please ikke lad andres uærlighed lade det der holder dig fra at blogge !!!!!!!

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:50

   TUSIND tak Janni <3 Det er så skønt at høre <3

 • Reply Kathrine D 25/06/2018 at 20:23

  det er utrolig, hvad nogle vil gøre for at “få status”.
  Jeg synes virkelig du skal fortsætte med at blogge. ELSKER din stil, og din personlighed strømmer virkelig igennem her på bloggen, og grunden til jeg følger med på din skønne blog!

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:50

   Ej så mange søde ord! Tusind tak Kathrine <3

 • Reply Helena 25/06/2018 at 20:51

  DU SKAL FORTSÆTTE! Dine indlæg er jo dagens bedste læsning!!!!!!

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:55

   Haha hvor er det sødt skrevet <3 😀

 • Reply Mariella 25/06/2018 at 20:53

  Jeg kan næsten ikke forstå, at det er der nogen der rent faktisk gør. Det er så uærligt – jeg er virkelig i chok.
  Men jeg må altså tilslutte mig koret, og sige jeg ville godt nok synes det var noget træls, hvis du valgte at stoppe med din blog.

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:56

   Ja det er meget overraskende! Og tusind tak Mariella 🙂

 • Reply Dalilla 25/06/2018 at 20:54

  Du er for god til at lade dem stoppe dig. Det ville jeg bare synes var så sørgeligt <3

  • Reply Eline Tychsen 25/06/2018 at 20:56

   Hehe tak Dalilla 😀

  Leave a Reply