BESLUTNINGER

Tak for responsen på mit indlæg igår.

Jeg ved, at der er andre der kan følge mig i min reaktion, og selvom jeg skrev jeg ville holde en lille tænkepause, så tror jeg egentlig at vores rengørings dag i lejligheden gav tid nok. Fik snakket med Christian, og ja ikke mindst læst jeres kommentarer igennem, og det gav mig lidt “klarhed”.

Og det at jeg elsker at blogge må være det der vægter højere end frustrationerne. Christian pointerede, hvorfor det var jeg godt kunne lide at blogge om mode og tage billeder osv., og det er vigtigere end de følelser og forbehold jeg har/får over de ting der sker i branchen.
So I’m still here guys 😉 Ikke nogen stor overraskelse måske, men det ændre ikke på at jeg stadig er hammerende uenig i de ting der foregår.

MEN jeg glæder mig efterhånde til at vise jer vores nye lejlighed – der er LANG vej endnu, men det bliver virkelig bare så godt, og glæder mig til at få mit eget igen. Selvom det er gået ud over al forventning med at bo sammen med mine forældre, så bliver det stadig bare rart at have vores eget hjem igen. Og Mikas er virkelig også begyndt at se frem til at få sit eget værelse, som vi skal indrette sammen med ham. Og der er i det hele taget rigeligt med projekter at give sig i kast med til, når vi flytter ind. Men så er sommerferie projekterne jo også sikret 😉

1 Comment

  • Reply Lille My 26/06/2018 at 9:20

    <3

  • Leave a Reply