SUMMER STYLES

Reklamelinks er markeret med *

1 // 2* // 3* // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13

Jeg har startet dagen med at ligge på en sol seng, og få lidt sol.

Og det var kæmpe najs. Det her vejr er virkelig spot on, og jeg glæder mig til jeg senere skal ud og nyde den igen i selskab med Liselotte og Linda, hvor vi skal spise på Bistro V, og bare tøsehygge! Der er jo kun 5 dage til vi skal flytte, så glæder mig til en god tøseaften med dem.

Vejret bringer altid godt med sig, som for eksempel at vi de sidste 2 dage har spist morgenmad, frokost og aftensmad ude på mine forældres terrasse, børnene der fra morgenstunden løber rundt og leger i mine forældres have OG at det igen er tid til at hoppe i det lækre sommertøj, som hvis vejrudsigten holder som lovet, har rig mulighed for at blive forrest i garderobe noget tid endnu.

Personligt er jeg stadig lidt bagud med sommertøj til garderoben, så har browset lidt rundt og fundet nogle sager jeg gerne vil købe – det er jo snart den 1 😉 Derudover skal Liselotte og jeg på lørdag ned og shoppe lidt med et nyt samarbejde vi har fået, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om snart 😉

Har I fået opdateret sommer garderoben?

4 Comments

 • Reply Mama Brown 27/06/2018 at 13:25

  Nr 10 er bare så smuk!!!
  Sommergarderobe er lige til at blive glad af! Flotte sager! 🙂

  • Reply Eline Tychsen 28/06/2018 at 11:48

   Ja den skriger virkelig også bare sommer 😀 Ja det er så skønt!

 • Reply Lille My 28/06/2018 at 11:12

  Nr. 1 har jeg luret på længe 😀 Fine sager!

  • Reply Eline Tychsen 28/06/2018 at 11:48

   Også mig 😀 Den er bare så fin!!!

  Leave a Reply