OOTD :: A PINK DRESS TO MATCH THE SUNSET

Kjole GINA TRICOT // Taske GINA TRICOT // Sko TOPSHOP

Jeg har brugt et par timer ude i solen, og er nu godt stegt igennem.

Og jeg har det så varmt!! haha. Men hold nu op det er dejligt. Jeg er så vild med at der er så meget sommer i år, og det manglede altså også bare efter sidste års fatale “sommervejr” haha.

Jeg havde den bedste aften i selskab med mine dejlige piger Linda og Liselotte i går, og i aften skal jeg igen ud, men denne gang sammen med Christian. Vi har ikke rigtig fået fejret at jeg er færdig endnu, bare ham og jeg, men nu var vi så heldige at få et gavekort til en middag, og mormor og morfar der kan passe drengene, så vi smutter ud og spiser kl.20.00 i aften, og jeg GLÆDER mig 😀

I går var jeg hoppet i min fine nye kjole fra Gina Tricot, som jeg har købt for et gavekort jeg havde fået i fødselsdagsgave, og da Christian i går aftes hentede mig, og vi kørte langs havnen så vi den smukkeste solnedgang, og vi hoppede ud af bilen (og lad mig pointere at Christian selv ville tage billedet haha) og tog billeder. Og det var virkelig SÅ smukt! Ej, men den himmel altså. Det var så smukt, og i det hele taget var dagen i går bare helt igennem fantastisk. Vejret var spot on, selskabet var spot on og i det hele taget er det hele spot on for tiden 😀

6 Comments

 • Reply Sofie 28/06/2018 at 14:53

  Jeg ELSKER den kjole! Den er så fin og klæder dig virkelig, virkelig godt. Og sikke noget smukke billeder – vejret er virkelig skønt for tiden.

  • Reply Eline Tychsen 28/06/2018 at 17:07

   Tusind Tusind tak Sofie 😀 Og ja vejret er bare ufattelig lækkert for tiden 😀

 • Reply kathrine johansen 29/06/2018 at 15:00

  Igen rocker du bare kjolen og outfittet! Så fin du er og den klæder dig SÅ meget :).

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/ <3

  • Reply Eline Tychsen 29/06/2018 at 21:14

   Tusind tak Kathrine <3 Hvor er du bare sød :-*

 • Reply Lille My 02/07/2018 at 6:29

  SÅ smukke billeder <3

  • Reply Eline Tychsen 04/07/2018 at 18:04

   Tusind tak <3

  Leave a Reply