OOTD :: EN GRØN DØR I SMUKKE AALBORG

I går var en god og hård dag.

Vi skulle sige farvel til Asgers vuggestue og Mikas børnehave. 2 steder vi har været så uendelig glade for, og de havde begge steder holdt afskedsfest for dem, og det bragte altså en tåre frem i mit øje. Det kommer til at tage noget tid før jeg helt forstår at de den 1 august ikke skal tilbage dertil, men på onsdag skal vi besøge Mikas nye børnehave, så det bliver godt at se dem og stedet og ikke mindst hvad vi kan forvente, når vi rammer den 1/8.

I dag har jeg – ja, udover at være utrolig tidligt oppe takket være Asger – været til åbning af den ny Jysk inde i Friis, som jeg absolut kun kan anbefale jer i og omkring Aalborg at besøge! Derudover kom min mormor, morfar og moster på besøg, så vi kunne nyde lidt tid sammen inden vi rejser i morgen.

Om aftenen tog Christian og jeg ud og spiste på Vino y Pintxos, som vi faktisk aldrig har prøvet før – og vi var pænt glade for vi endte der og ikke på de normale caféer. Det var det skønneste lille tapas sted, og det smagte seriølle så godt!! Vi fik en planke, som strakte til 2 personer, og valgte derudover 2 små tapasretter mere, og vi blev virkelig mætte. Men det smagte virkelig bare også stjerne godt 😀 Der skal vi uden tvivl tilbage til igen på et tidspunkt.

I dag har jeg nydt tid sammen med Liselotte, hvor vi var inde og besøge Vila på bispensgade her i Aalborg, som vi begge har indgået samarbejde med, og det var så dejligt at bruge lidt tid sammen med hende, og shoppe og drikke en kaffe sammen. Kommer sådan til at savne hende, men heldigvis har vi aftalt at mødes selv bare til en kop kaffe, når jeg er i byen.

Er så spændt på i morgen – forbereder mig på en hel del gråd fra min side haha, men det hele skal nok blive så godt, det er jeg ikke i tvivl om – skal bare stadig vende mig til det. Men nu vil jeg hoppe ind og begynde at pakke.

4 Comments

 • Reply Lille My 02/07/2018 at 6:27

  Elsker virkelig din kjole <3

  • Reply Eline Tychsen 04/07/2018 at 18:05

   Er også så mega glad for den 😀

 • Reply Isabella Pernille 02/07/2018 at 7:30

  Wauw, hvor er du bare smuk – og hvor klæder lyserød dig godt!

  Jeg håber I får det godt det nye sted, selvom det må være hårdt at skulle sige farvel til Aalborg. Det synes jeg ihvertfald det var, da vi flyttede væk 😛

  • Reply Eline Tychsen 04/07/2018 at 18:04

   Hvor er du sød <3 TUSIND TAK !!!
   Ja det var virkelig hårdt, men heldigvis kommer jeg tit på besøg! 😀

  Leave a Reply