SNEAK PEAK IND I SOVEVÆRELSET

Indlægget er lavet i samarbejde med Ziito – meninger og holdninger som altid mine egne

Tøjstativ HER

Så er vi endelig ved at falde på plads i den nye lejlighed.

Men det har virkelig også taget sin tid. Vi har været i gang none stop de sidste 4 dage fra morgen til aften, og det har været helt bevidst for at få et hjem vi kunne være i, men kan også mærke, at jeg er vildt træt nu. Så det har været skønt med en lidt mere afslappende dag, hvor vi har fået besøgt Mikas nye børnehave, slappet af og været på tur med nye venner. Og så bare sidde her i sofaen og vide, der pt ikke er mere jeg kan gøre, da vi kun mangler at få købt flere ting til at få fyldt vores kvm ud, det er en rar følelse.

Derudover har det været nogle lidt mærkelige dage, hvor jeg har skulle vende mig til at bo i en ny by, hvilket jeg ikke har endnu, men GLÆDER mig over, at min familie kommer på besøg i morgen, og skal se hvor langt vi er nået med den 😀

Noget af det første vi fik samlet er mit nye fine tøjstativ – et stativ jeg længe gerne har ville eje. Har efterhånden set det i mange hjem, og jeg forstår virkelig godt andres begejstring. Jeg mener; se det lige. Det er enkelt, det er råt – det er SMUKT!

Det står i det hjørne af vores soveværelse, som skal være vores kontorplads – og ja, vores soveværelse er så stort haha.

Pointen med det stativet, og grunden til jeg valgte det i denne størrelse (mit er 50cm lang, men kommer også i 100cm og 150cm) er, at jeg gerne vil bruge det til at have det tøj derpå, som jeg enten har modtaget og mangler at få taget billeder af eller til at kunne planlægge outfits på. Og nu kan det være I tænker jeg er skør, men jeg elsker at visualisere mine outfits til, når jeg skal pakke, skal ud eller til fest. Og der tænkte jeg, at dette stativ ville være helt perfekt.
Jeg har ikke brug for et stort stativ, da vi her i vores nye lejlighed har fået walkin, og dermed har jeg fået utrolig meget bøjleplads derinde, så størrelsen er mere end perfekt. Og vi er begge kæmpe fan er det herhjemme. Vi overvejer at købe et til i samme størrelse til vores entré, når vi en gang får tid til at få det indrettet. Hver ting til sin tid.

Jeg valgte et i farven aska, da jeg vidste vi ville male en af vores vægge i en farve, og syntes det ville skabe en fed kontrast til vores væg, og jeg må indrømme, at jeg selv synes det ser ret så godt ud! Glæder mig helt til at få indrettet vores kontor plads nu, og få det hele sat sammen, og få det ordentlig i brug eller i al fald til det formål jeg havde tiltænkt mig 😉

 

3 Comments

  • Reply Lille My 05/07/2018 at 12:41

    Hvor ser det bare godt ud! 🙂 Lækker farve på væggen.

  • Reply Isabella Pernille 11/07/2018 at 16:14

    Hvor ser det bare fedt ud. Jeg glæder mig til at se mere af jeres nye hjem, og så håber jeg I er faldet godt på plads 😀

  • Reply Ea 30/07/2018 at 7:15

    Hvor ser det bare godt ud! Jeg er vild med stilen <3

  • Leave a Reply