MANDAGS TANKER // NÅR DU BOR MED 3 DRENGE

Bluse NLY TREND // Bukser GENRBUG // Taske ZARA // Solbriller SMARTEYES // Sko H&M

Så i går kunne jeg pludselig mærke, at jeg bor sammen med 3 drenge …

I know – det burde ikke være den helt store overraskelse, siden jeg selv har presset 2 af dem ud – det glemmer man ikke lige sådan skal jeg lige hilse og sige …. Men når man er så meget sammen, som vi er de her dage (hvilket er FANTASTISK!!!!), så der for første gang dukket nogle situationer op, hvor I need my girlspace. Og det var så åndet en situation, som fik bægeret til at flyde over for mig i går. Mikas klippede en ledning over med min nye fine lyskæde fra søstrene grene. Det burde virkelig have zero betydning, men efter en hel dag med drengeleg, slåskampe and you name it fik jeg bare nok.

Piger laver sikkert de samme løjer, men jeg havde bare brug for space …. Det falder også lidt oveni, at jeg i en periode bare har været feed up med folk der skal lave sjove kommentare om, hvor meget tøj jeg har og bla bla bla. Og jeg VED det er velment, men jeg orker bare ikke at høre på mere, og hvad så, hvis jeg har meget tøj.

Okay der er ret meget anger omkring meget små og lettere ubetydelige ting haha. Men kender I ikke bare det der med, at pludselig får man nok?

Så i går mens Christian så X-games, som jeg ikke lige var i humør til, tog jeg et dejligt langt bad, fik plejet min hud, lagt ny neglelak, set en hulens masse youtube med en ny yndlings; Astrid Olsen (tjek hende ud her) og sorteret i min kæmpe garderobe som jeg ELSKER!

Og det gav liiige et skud energi til en træt mor, som bare havde brug for alenetid 😉

1 Comment

  • Reply FantasiFabrikken 23/07/2018 at 9:26

    Mor-tid ER nødvendig en gang imellem. Her sker det også for sjældent

  • Leave a Reply