LIFE WILL GO ON

Kjole VILA (gave) // Sko TOPSHOP // Solbriller SMARTEYES // Taske GINA TRICOT

Sommerferien officielt slut

Mikas har sine første timer i sin nye børnehave i dag, og mandag skal C starte på arbejde, asger i dagpleje og jeg i virksomhedspraktik. Det er alt sammen rimelig overvældende og ikke helt til at forstå, at det er nu hverdagen begynder, og vores “nye liv” i Silkeborg for alvor går i gang.

I morgen pakker vi dog lige taskerne endnu en gang, og tager et smut nord på til Aalborg, hvor jeg har en del arbejdsrelateret jeg skal, (skal blandt andet deltage i Mega Kup – kom ENDELIG forbi og sig hej!!) og så glæder jeg mig egentlig bare til at se mine forældre, og være på mini weekend hos dem. Vi tager nemlig hjem igen lørdag, så det bliver en hurtig og kort fornøjelse.

Det er nogle andre ting, som er svære nu. Da vi lige var flyttet var det afsavnet der var størst, og følelsen med at starte helt forfra igen et nyt sted. Men nu er jeg nået til den “fase”, hvis man kan sige det, at det er svært at vide, at livet går videre. At alle dem der stadig bor i Aalborg, deres liv går videre – uden de helt store ændringer. Og det er lidt mere følelsen af, at jeg ikke længere er savnet, som fylder. Den er svær. For selvom det er rigtigt, at livet går videre og dagligdagen for venner og familie ikke er anderledes, så er vi selvfølgelig ikke glemt.

Prøver at minde mig selv om hver dag, at på et tidspunkt forsvinder også de følelser, og at sandheden er en anden. Det andet skal ikke få rodfæste eller blive det der afgør, hvor nemt den næste tid i bliver <3

No Comments

Leave a Reply