ON THE ROAD AGAIN

Sæt GENBRUG // Sneakers NIKE // Solbriller H&M

God hjertelig morgen folkens

Jeg står igen med kufferterne fremme, da jeg skal pakke endnu en gang. Denne gang til en tur til AALBORG!! Ih hvor jeg dog glæder mig. Jeg skal lave en del arbejde, hvilket er hele årsagen til vi tager turen til Aalborg, som absolut ikke gør noget, da det også giver anledning til at se en masse venner og ikke mindst min dejlige forældre.

Hvis I ikke lagde mærke til det på min stories i går, så skal jeg blandt andet deltage på Mega Kup i morgen fra 12-15, og det glæder jeg mig faktisk helt vildt meget til. Jeg fik ryddet godt ud i skabet i går, og selvom det altid gør ondt, er det nu rart at få ryddet op i noget af der bare hænger enten fordi jeg ikke kan passe det eller har ladet det hænge af nogle omgange  i håbet om, at jeg ville få det brugt igen. Og hey, så er der også plads til lidt nyt 😉

Noget af det der blandt andet er blevet plads til, er det her sæt, som jeg købte i genbrug for nogle uger siden, da jeg var på genbrugstur sammen med min mor og min moster, da de var på besøg hos os. Christian og jeg fandt nogle uger forinden en ret så stor Kirkens Korshær genbrug, som stjal vores hjerter, og da de kørte 50% på alt tøj hele juli, så måtte jeg altså slå til, da jeg faldt over dette sæt, som med de 50% endte med at koste 30kr?! Ja, 30kr – du læste helt korrekt. Jeg er så fuldstændig crazy over, at jeg fandt det her, og er så stjerne glad for det. Det bliver uden tvivl også pakket med, og håber at det ikke er for varmt i morgen til jeg kan have det på igen, for girl – this is the shit! haha.

2 Comments

 • Reply Lille My 04/08/2018 at 11:58

  Super lækkert sæt! 🙂

  Kan anbefale Blå Kors på Holmbladsvej og Y’s men på A. C. Illumsvej i Silkeborg.

  Og så har de altså mega mange fine genbrugs møbler hos Genbrug Silkeborg (også på A. C. Illumsvej 🙂

  • Reply Eline Tychsen 07/08/2018 at 8:53

   Ih så fedt med et par tips 😀 TUSIND TAK!!

  Leave a Reply