THE NEVER ENDING SUMMER

Ligesom jeg tænkte de varme grader gik på hæld

kommer tirsdagen med sine små 34 grader, som vi eftersigende skal op på i dag, snigende. Sommeren har virkelig været lang i år, og det er skam ikke noget der skal forstås som negativt, men tværtimod. 
Men dertil skal det også siges, at sådan en dejlig lang sommer også gør jeg glæder mig til en af mine favorit tider på året; Efterår. Det er så smuk en årstid med farverne i bladene, som jeg håber kommer nu, hvor vi ikke har fået det der minder om særlig meget vand de sidste 3 måneder hehe.


Vi er for alvor kommet tilbage til hverdagen,

hvor drengene er startet op i deres nye institutioner, og Christian på arbejde. Og jeg – jeg sidder herhjemme, stadig arbejdesløs og søger løs. Ærligt, så lige nu der nyder jeg det. Måske også fordi jeg ved, at jeg snart skal i virksomhedspraktik, og der snart bliver rigeligt at se til bliver de her få dage herhjemme ekstra dejlige. Jeg har allerede været nede og handle lidt ind, trænet, ryddet op været i bad. 

Og lige i dag er det ekstra dejligt at kunne være herhjemme alene – det sker sjældent, at jeg når dertil, at jeg nyder at være alene hjemme haha. Er uden tvivl en person der bliver fyldt op på energi sammen med mennesker, men efter godt 6 uger hjemme med hele familien, og en masse på programmet, er det rart at komme helt ned i gear; alene! 

Og nu vil jeg sætte “Stolthed og Fordomme” på, som er Netflix #awesome, og nyde et glas pepsi max inden jeg skal støvsuge. 

2 Comments

 • Reply Lille My 08/08/2018 at 7:21

  Jeg glæder mig så meget til efterår 😀

  Og lækkert sæt – og væg! Håber vi får lov til at se lidt mere til jeres nye hjem <3

  • Reply Eline Tychsen 09/08/2018 at 6:55

   Årh tusind tak søde <3 Det skal nok snart komme 😀 <3

  Leave a Reply