OBSESSION: SNEAKERS

Sneakers er noget af det mest hypede i år. 

Lige fra Louis Vuitton Run away pulse til Balenciaga Triple S utrolig efterspurgte sneakers, som jeg selv har savlet over op til flere gange. 

Hvis I havde spurgt mig for 3 år siden havde jeg aldrig troede jeg skulle sige, at nogle af de sko jeg craver mest er sneakers. Var af den mening, at jeg ikke kunne gå med dem og slet ikke style et par til et outfit. På en eller anden måde var det som en klump på min fod, som jeg ikke rigtig syntes klædte mig. Men et par studiekammerater fik mig på andre tanker, og jeg endte med at købe et par billige nike lignende sneakers i hvid hos Ellos, som en lille test, og siden da har jeg været helt ekset med sneakers. 

Jeg har opgivet håbet om et par Balenciaga Triple S, its just never going to happen, men til gengæld er mine liste over drømme sneakers knap så dyre, og for uden tvivl et opnåeligt mål frem for 😉 

Nike Air Max 97 // Puma Muse Maia // Balenciaga Triple S // Adidas POD-S3.1

2 Comments

  • Reply Lille My 08/08/2018 at 7:23

    Er vild med dem fra Puma! 😀

    • Reply Eline Tychsen 09/08/2018 at 6:53

      Ja de er så monster fede 😀

    Leave a Reply