PLANER FOR AUGUST

God torsdag morgen folkens. 

Buksedragt ENVII (gave) // Bluse VRS FASHION (gave)  // Sko VRS FASHION (gave)

Jeg er i et exceptionelt godt humør her til morgen. Måske fordi jeg har sovet godt i nat, føler mig udhvilet, det er køligere udenfor, børnene har sovet længere end mig og at det bare helt generelt er en dejlig dag. 

I det hele taget bringer August en masse godt med sig – blandet andet kom min mor, søster og lille nevø på besøg i går, og vi havde virkelig en helt igennem hyggelig dag sammen, hvor vi bare var os 4 det meste af dagen. Og det var virkelig lige, hvad jeg trængte til. Elsker at selvom vi nu er placeret i hver vores by er det ingen forhindring til at vi kan bruge en masse tid sammen. 

Det er ikke fordi min August er fuldstændig pakket op, men der er alligevel en masse dejligt på programmet, som blandt indebære at jeg skal være sammen med denne lækre godte hele 2 gange.  

Jeg har 2 events, det ene på mandag med Spirit Icons, som foregår i Odense – virkelig langt væk, men så bliver der roadtrip og hygge med Lotte pigen, hvilket er top bonus. 

Det andet event er først sidst i August med Amaze, som rykker showroomet til Århus, og har inviteret til en hyggelig dag i deres mobileshowroom, hvilket jeg glæder mig max til!

Derudover har vi i forbindelse med Christians nye job, som præst indsættelses gudstjenste den 19 august, hvor vi får besøg af alle vores venner og familie til grill party / housewarming efterfølgende, hvilket jeg glæder mig for syyyyygt til!! Det bliver stjerne hyggeligt, og glæder mig virkelig bare til at vise dem vores nye casa, og hænge ud med dem. For nu har vi ENDELIG pladsen til det haha. 

Dertil starter jeg faktisk i virksomhedspraktik, hvor jeg får lov til at arbejde med sociale medier, og nørde lidt mere i det samt nogle grafiske opgaver. 8 uger med det jeg elsker at lave; Ja tak!! 

2 Comments

  • Reply Lille My 09/08/2018 at 12:22

    Du ser skøn ud! 😀 <3

    • Reply Eline Tychsen 09/08/2018 at 20:27

      Du er så helt igennem sød ❤️😘

    Leave a Reply