FREDAGS KÆK

Kjole ENVII // Strik GANNI // Sko KANGAROOS (genbrug) // Armbånd VINTAGE  // Solbriller MONKI

Jeg elsker fredage!

Weekend, afslapning og hygge lige om hjørnet. Og ikke mindst en pause fra hverdagen. Ikke fordi min hverdag lige pt er særlig hård. Jeg er faktisk glad hver eneste dag disse dage. Jeg elsker at stå op til at kunne arbejde med bloggen, og nogle ad hoc opgaver for firma’er med Sociale medier (der skal jo ting på CV’et). Og jeg freaking elsker det.

Men glæder mig til en weekend hjemme med vores børn – de har haft deres første uge afsted efter 6 ugers sommerferie, og Asger har haft en rigtig svær opstart. Det har ikke været nemt at aflevere ham. Og selvom vi er startet ud med korte dage, så har vi været nødt til at skrue lidt for tiden her de sidste dage, da jeg starter i virksomhedspraktik på mandag. Men heldigvis er hans dagplejemor helt igennem fantastisk, og for hver dag der går bliver det heldigvis bedre. Men jeg glæder mig til at give ham en lille pause her i weekenden, og hygge om ham. 

Det er længe siden jeg har nydt at opdatere bloggen, og arbejde med nogle fede billeder og content hertil. Og jeg nyder det stort pt. Ved der er perioder, hvor der igen er mindre inspiration mm. så det er skønt med tid til det, og ikke mindst til at få skrevet tingene ned, så jeg rent faktisk også får dem husket, og bonus er at de er der til de tider, hvor der måske ikke er så meget overskud/inspiration. 


2 Comments

 • Reply Lille My 10/08/2018 at 9:10

  Åh lille mand – bliver dejligt med weekend sammen <3

  Og mega lækre sneakers!

  • Reply Eline Tychsen 10/08/2018 at 9:15

   Ja det er godt nok synd for ham! Det er bare på ingen måder nemt eller sjovt, at gå fra sit barn der græder … Tak! Ih jeg er også så glade for dem 😀

  Leave a Reply