VILD MED TIRSDAG

Er startet dagen ud med et møde på jobcentret, og nu venter der arbejder herhjemme – arbejder hjemmefra, da Christian har bilen, og fordi jeg er så heldig at have den mulighed. 

De her dage har jeg bare lyst til at købe mig fattig i ting til hjemmet (læs: New home / New Stuff), og ikke mindst fattig i denne kollektion. Men ak, det der med penge sætter en stopper for så uendelig meget. Men livet er ikke dans på røde roser, hvor alt lader sig gøre på en og samme tid, og jeg prøver at arbejde med, at jeg bare ikke kan få alt på en gang, og hele processen med at indrette vores hjem færdigt kommer til at tage meget længere tid end jeg havde regnet med. 

Så er det godt, at der er så meget andet godt at fokusere på, og det er blandt andet at jeg nu skal ind og have ryddet op i garderoben, mens jeg lytter til Mads og Monopolet. 

1 Comment

  • Reply venterpaavin 29/08/2018 at 10:06

    Jeg har i årevis brugt alle fødselsdags- og juleønsker på diverse boliggrej, for pengene har ikke altid været der og drømmene har været store. Det har faktisk været helt okay, for jeg har efterhånden meget af hvad jeg ønsker mig. Og fordi jeg har måtte vente på det har det større værdi. Både fordi jeg har glædet mig til det, og fordi det næsten er umuligt at lave ‘fejlkøb’ på den måde (;

    – K

  • Leave a Reply