OOTD :: THE STREET VIBE

Det er onsdag på kontoret, og jeg startede min arbejdsdag ud men en tur i genbrug. Hvilket jeg på ingen måder havde noget imod haha. Jeg har fået til opgave, at shine kontoret lidt op, da det er lidt hen af et levn fra 90’erne, og jeg nyder at komme lidt væk fra computeren, og dykke lidt ned i de lidt mere kreative opgaver. 

I går fik vi endelig ryddet op i vores indgang, som har boomet med alle vores flyttekasser siden vi flyttede ind, og det har længe irriteret mig. Og i og med vi fik solgt vores flyttekasser, og de blev afhentet i går var der en given lejlighed til at få det malet. Heldigvis var Christian enig med mig, og vi fik malet det hele i går aftes. By the way virkelig også en skøn måde at bruge tid sammen på, og vi fik snakket om alt mellem himmel og jord, hvilket er fantastisk! 

Nu mangler vi bare at få købt nogle billeder, og få bygget lidt hylder mm til det, og det glæder jeg mig virkelig til! I det hele taget glæder jeg mig til at få indrettet færdig, hvilket jeg nok godt ved man aldrig gør 😉 Men here’s to hoping! 

2 Comments

  • Reply Isabella Pernille 29/08/2018 at 13:47

    Jeg er altså vild med den stil til dig. Den rocker du jo for vildt altså! 😀

  • Reply Lille My 30/08/2018 at 18:22

    Håber du vil dele lidt billeder af jeres nye hjem 😀

  • Leave a Reply