GENBRUGS GULD OG FREDAGS SLØJ

Suit GENBRUG // Sneakers BRONX 

Jeg er lidt små sløj i dag. I og med vi er kommet ind i den lidt mere kølige periode, markere det samtidig med også en periode for mange forkølelser særligt for vores 2 drenge, og jeg er blevet ramt. Uden tvivl fordi at både Asger og Mikas har været forkølet den sidste uge, så jeg er lidt ramt af det i dag. Hovedpine, svimmel og bare sådan lidt utilpas. Så det er meget passende, at vi alle 4 bare har fri i dag. Vi havde en del planer her til formiddag, hvor Asger skulle til lægen og have sin vaccine, og derefter ud og besøge Mikas nye børnehave. 

Vi har fået ny børnehave og vuggestueplads til dem, da vi pt bruger omkring 2 time i transport frem og tilbage til deres børnehave/dagpleje, og det kan mærkes på benzin forbruget. Og så er det virkelig meget tid at bruge på aflevering, som gør vi skal meget tidligere ud af døren. Så vi har været heldige at få en samlet plads til dem 1.5 km fra hvor vi bor, som er helt perfekt! 

I går havde jeg taget turen ind til Århus, hvor jeg mødtes med Liselotte, som var kørt fra Aabybro til Århus, hvor vi begge skulle til event hos Amaze Press. Det var så skønt at se hende igen, og ikke mindst at få skud storby. Savner lidt storbys viben, som jeg elsker så meget! Men togturen hjem til Silkeborg mindede mig lige om, hvad man får her, som ikke fås i storbyen. Smuk natur! At køre forbi den smukke sø ved Sejs-Svejbæk var den gode reminder, og jeg er faktisk ved at falde godt og grundigt for Silkeborg. Det fede ved Silkeborg er, at jeg ikke er andet end 40 min fra storbylivet, og altid har mulighed for at komme derind og bruge noget tid. Det er nu dejligt! 

Jeg var hoppet i mit nye suit, som jeg fandt i en genbrug til 30kr (tror jeg det var!), og det er for real helt perfekt. Fatter ikke helt mit held med at få det til 30kr. Det sker næsten aldrig. Nok er genbrug ofte billigt, men ikke så billigt. 

8 Comments

 • Reply Lille My 31/08/2018 at 12:32

  Seriøst lækkert look <3

  • Reply Eline Tychsen 01/09/2018 at 15:50

   Tusind tak søde <3

 • Reply Fantasifabrikken 01/09/2018 at 9:44

  Aarhus er en dejlig by. Heldigvis er her også smukke grønne områder og strand. Men ja Silkeborgs natur er helt speciel

  • Reply Eline Tychsen 01/09/2018 at 15:51

   Den er virkelig fantastisk – er så forelsket i den by, og er så glad for at bo så tæt på den nu 😀
   Den skal udforskes meget mere 😀 Ja der er noget over naturen her, som jeg lærer at elske mere og mere for hverdag der går <3

 • Reply Ea 01/09/2018 at 10:25

  Jeg er vild med outfittet – det er så flot, og sindsygt billigt 😉
  God bedring til jer alle <3

  • Reply Eline Tychsen 01/09/2018 at 15:51

   Tusind tak, Ea <3

 • Reply Christina 01/09/2018 at 13:26

  Sikke et fint og meget billigt loppefund!

  • Reply Eline Tychsen 01/09/2018 at 15:51

   Ja det er et af de mere heldige 😀

  Leave a Reply