SEPTEMBERS PLANER

Efteråret er officielt startet, og selvom den starter ud med graderne lidt op over de 20 grader, så er vi officielt rykket ind i min favorit årstid.

Så jeg sidder her i vores stue med en kop dampende varm kaffe ved min side, stearinlys tændt, Bonderøven på TV’et, samtidig med jeg beundre de smukke blomster + plante, som Christian kom hjem med efter han havde kørt børnene afsted i dag. Det her efterår starter altså bare ufattelig godt. 

September markere også en måned med mange skønne planer! Nogle som jeg har set frem til i et par måneder. 

 • På lørdag kommer min mormor, morfar, moster og mor til Silkeborg, hvor de skal bo i sommerhus. Hvilket betyder masser af tid sammen, som jeg har set frem til i et par måneder! Vi skal blandt andet på en masse genbrugsture og ikke mindst fejre min skønne morfars 79 års fødselsdag. 
 • Christian fylder 30(!!!) år på mandag, hvilket ikke helt er til at begribe hehe. Men fejres skal han, og uden tvivl med manér! 
 • Torsdag i næste tager vi turen nord på, hvor vi skal op til Aalborg, da Christian skal holde drenge fødselsdag med sheltertur mm. Så vi udnytter situationen, og besøger mine forældre samtidig med og hygger med dem. 
 • Denne måned byder også på shoppehygge med Liselotte, som jeg altid glæder mig til at være sammen med!
 • Den sidste weekend i September skal jeg sammen med min søde veninde Annie til Berlin. En tur som hun gav mig i fødselsdagsgave, da jeg tilbage i Maj holdt fødselsdag sammen med mine veninder! Og jeg har GLÆDET mig helt vanvittig til at skulle på den her tur sammen med hende. Det er en af de vildeste gaver jeg har fået længe, og er så taknemlig. Og ja, så glæder jeg mig virkelig til at komme til Berlin, som er aaaalt for længe siden jeg sidst var der. 

Og hvis I har nogle gode tips til, hvor man skal spise, hvad man skal se, og ikke mindst HVOR der er nogle fede vintageshops, så skriv endelig! 😀 Vi har brug for så mange tips som muligt!! 

September bliver uden tvivl en fantastisk måned! Jeg kan mærke det 😀 

4 Comments

 • Reply Camilla 03/09/2018 at 9:31

  Sikke nogle dejlige planer, du har for september! Selvom jeg elsker sol og sommer, så kan efteråret nu også noget ganske særligt. Denne måned glæder jeg mig til at skulle et lille smut hjem til Danmark, hvor jeg blandt andet skal til Bornholm, plukke æbler og fejre franskmandens fødselsdag sammen med familien.
  Du må have en skøn dag! (:

 • Reply Liselotte / everyday couture 03/09/2018 at 13:59

  Så fint et billede <3
  Glæder mig også til Vila shopping 🙂

 • Reply Lille My 04/09/2018 at 4:49

  Lyder som fantastiske planer. Er misundelig på din Berliner tur 😀 <3

  • Reply Eline Tychsen 04/09/2018 at 6:43

   Den glæder jeg mig virkelig også til 😀

  Leave a Reply