TIRSDAG

Suit GENBRUG // Bælte GENBRUG // Sneakers BRONX 

Tirsdag starter med kaffe efter en nat med meget lidt søvn. Ikke på grund af nogle børn har været vågen eller lignende, men fordi Christian har været syg. Som i meget. Jeg sover aldrig godt, når nogen herhjemme er syge. Hader sygdom, og ville ønske jeg kunne gøre alt for, at de blev raske med det samme! Desværre besidder jeg ikke lige de kræfter – I wish. 

Nu håber jeg bare helt inderligt, at vi andre går det forbi … fik jeg nævnt jeg hader sygdom? 

Nå, men skal jeg prøve at fokusere på noget positivt, så er der igen dejligt vejr i sigte i dag. Drengene og jeg fik tiden til at gå nede i byen i går på vores bibliotek, og med at få søgt gågaden tynd for en gave til Christian (han har fødselsdag på mandag!). Vi fandt 1, og de sidste gaver fik jeg købt online. I dag står på arbejde for mit vedkommende, og den fortsætter i aften også, så jeg håber på noget mere søvn i nat end i går … kommer til at få brug for det.

4 Comments

 • Reply Lille My 04/09/2018 at 9:30

  Elsker det sæt! 🙂
  Og god bedring hjemme hos jer!

  • Reply Eline Tychsen 04/09/2018 at 10:11

   Tusind tak søde <3

 • Reply kathrine johansen 08/09/2018 at 10:28

  Det sæt er bare så fint til dig, søde! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Eline Tychsen 11/09/2018 at 7:54

   Tusind tak søde du <3

  Leave a Reply