OOTD :: VINTAGE

Bukser MONKI // Sko ADIDAS // Skjorte GENBRUG // Taske UKENDT // Solbriller H&M (herreafd)

Efter en hård uge i sidste uge, er jeg endelig tilbage på pinden. Der har været stort behov for at trække stikket og fokusere lidt på min lille familie. Og det har været fantastisk med en lille pause, og jeg er klar igen til at skrive. 

Det er bare sådan at nogle gange forsvinder inspirationen og motivationen. Mit var både i forbindelse med, at vi havde en del sygdom i sidste uge, og en generel frustration, som jeg vil lade ligge her. 

I går fejrede vi Christian, som blev 30 (!!!) år – hvilket jeg på ingen måde kan forstå. At vi seriøst er nået den alder. Det er så crazy. Og jeg har uden tvivl mere “krise” over det end han har haha. Min familie er i sommerhus hernede, så de kom over og var med til at fejre ham. Og for det ikke skal være løgn, skal vi fejre endnu en fødselsdag i aften, da min morfar fylder år i dag. Så den står på masser af kvalitetstid for tiden, og jeg knuselsker det!

Lige det jeg har brug for de her dage <3 

2 Comments

 • Reply Lille My 11/09/2018 at 8:14

  Kender godt til de perioder… og et stort tillykke med Christian 🙂

  OG skønt look som altid <3

  • Reply Eline Tychsen 11/09/2018 at 8:55

   Tak søde du <3 Du er DEJLIG som altid <3

  Leave a Reply