DESTINATION:: AALBORG

Weekenden begynder tidligt – vi smutter nemlig direkte til Aalborg efter arbejde, og jeg glæder mig til en lille weekend getaway i gode gamle Aalborg. 

Christian skal fejre fødselsdag sammen med en masse drenge venner, og vi udnytter situationen og holder mini ferie med mine forældre. Og jeg har glædet mig i lang tid. Det er efterhånden 1,5 mdr siden vi var deroppe sidst, så det bliver dejligt med lille gensyn! 

De sidste 5 dage har min familie været i sommerhus, og det har budt på en masse hygge, og ikke mindst genbrugsture, og jeg GLÆDER mig helt vildt til at vise jer alle mine fantastiske fund. Særligt en genbrug i Them indeholdte alt verdens fantastiske sager, og jeg fik en kæmpe pose med hjem i går for sølle 190kr. Og det var fantastisk at finde et sted der med vilje har valgt ikke at skrue priserne i vejret alene fordi det ikke handler om penge, men at det de får en ind bliver solgt, så de penge kan gå til velgørenhed, samtidig med det bliver solgt tilstrækkeligt billigt, at dem der ikke har mange penge herhjemme også kan få noget ud af det. ENDELIG nogen der har forstået det. Dem er der efterhånden langt i mellem…

I morgen står den på hygge med dejligste Liselotte, når vi skal mødes til en kort hyggestund, når vi skal ud og shoppe i vores favorit Vila på Bispensgade i Aalborg. Glæder mig til at catche lidt op med den dejlige lady. 

6 Comments

 • Reply Ea 13/09/2018 at 11:51

  Det lyder til at blive en hyggelig weekend! God fornøjelse. Jeg glæder mig til at se dine genbrugsfund ❤️

  • Reply Eline Tychsen 13/09/2018 at 12:26

   Tak!
   Jeg glæder mig til at vise dem frem 😀

 • Reply Camilla 13/09/2018 at 13:14

  Uhh, jeg glæder mig til at se endnu flere af dine genbrugsfund! Er simpelthen så misundelig på, at du er så god til genbrugsshopping. Synes aldrig jeg kan se potentiale i noget som helst ):

  • Reply Eline Tychsen 17/09/2018 at 8:14

   Hvor er du sød <3

 • Reply Lille My 14/09/2018 at 10:29

  Lyder skønt.

  God weekend <3

  • Reply Eline Tychsen 17/09/2018 at 8:14

   Tak sødeste <3

  Leave a Reply