OOTD // VINTAGE BUKSEDRAGT

Buksedragt GENBRUG // Sneakers ADIDAS // Solbriller H&M 

Bare rolige – jeg er mere glad i dag 😉 I går var en dag fuld af frustrationer. Jeg var vred, frustreret og ked af det. Og det var der mange årsager til . – vreden skyldtes især det jeg omtalte i går. 

Anywho – det gælder om at se fremad! 

Og i dag er det lørdag, og jeg nyder den på vaneligvis med Asger og Mikas der sidder og stener Gurli Gris med mig her i sofaen, og det er altid yndlingsmåden at starte lørdag på – i hvertfald når det er mig der står op med dem 😉 

Vi har ikke de store planer for weekenden (heldigvis!!), men en dagen byder på en tur i genbrug og ellers bare slappe af. Vejret er jo virkelig skiftet over til efterår, og det indbyder virkelig bare til inde hygge. Selvom jeg nok godt ved, at jeg med de 3 drenge jeg har i mit liv ikke får lov til at få en helt stille og rolig dag – det har de for meget energi til. Så jeg nyder det så længe jeg kan, og så på et tidspunkt skal jeg nok ende med at blive tvunget med til et eller andet 😉 

Apropos genbrugstur – så bragte min sidste genbrugstur blandt andet den her fine buksedragt fra 80’erne, som jeg absolut KNUSELSKER. Vi har fundet den fedeste genbrug i en lille by der hedder Them, som vitterlig huser de vildeste retro/vintage sager, som man så sjældent finder. Så jeg glæder mig så absolut til vi skal derud i dag!! 😀 

No Comments

Leave a Reply