OOTD // A GREEN DRESS

Reklame for Vila Bispensgade Aalborg 
Kjole Vila // Sko Zara // Solbriller H&M // Taske ALDO 

I morgen skulle jeg have rejst til Berlin, men planerne blev desværre ændret lidt pludseligt i foregårs, da Ryanair, som vi skulle have fløjet med, strejker – eller deres medarbejdere strejker.
Så vi (min veninde og jeg) måtte være hurtig på aftrækkeren og komme på en ny plan. Og derfor blev den nye destination; Hamborg!

Jeg har aldrig før besøgt Hamborg, så jeg er super spændt. Og frem for kun at have 1 hel dag, har vi nu 2 hele dage, da vi har valgt at køre i aften. Det bliver stjerne godt! 

Det fede ved den her tur er, at det var en fødselsdagsgave, som jeg fik af min søde veninde. En helt særlig tur, hvor vi bare kan bruge tid sammen, og jeg er så taknemlig for at hun har valgt at give mig sådan en stor og hjertelig gave! Så den her tur byder på venindetid – og masser af det! Det bliver fantastisk. Plus det gode ved at køre i bil betyder ingen begrænsning for bagage, når vi kommer til at købe os fattige i Primark, som jeg kan forstå på alle at man skal kende til. Personligt har jeg aldrig været i en Primark, og er lidt spændt på at besøge det. 

On another note, så til event med Magasin x Aalborg Bloggers i torsdag, var jeg hoppet i min nye kjole fra Vila, som jeg har købt ved min favorit Vila i Aalborg. Den koster 399kr, og hvor jeg dog knuselsker den – den er ikke god til skjule, når man sveder (så er det sagt, og ja der var mega varmt inde i Magasin den dag haha). Men ej hvor er den behagelig at have på, og sidder som en drøm. Og den kan bruges med jeans og en strik udover, støvler og en blazer. Der er uendelig mange muligheder i den!

4 Comments

 • Reply Lille My 27/09/2018 at 11:54

  Øv med Berlin turen, men Hamborg lyder også fedt! 😀

  Og lækker kjole! <3

  • Reply Eline Tychsen 27/09/2018 at 11:55

   Tak søde <3 Men ja Hamborg bliver også MEGA fedt 😀

 • Reply Benya 27/09/2018 at 14:41

  Uh, har heller aldrig været i Hamborg. Så det bliver spændende at for dig 💗 Mega flot kjole!

  • Reply Eline Tychsen 27/09/2018 at 16:22

   Jeg glæder mig virkelig også helt vildt! 😀 Tak søde du <3

  Leave a Reply