HOME EDITION

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Desenio

Antibes plakat // Sunshine of my life plakat // Glooming in the dark

Det er som om, at selvom det er godt og vel 3 måneder siden vi flyttede ind i vores nye lejlighed, så er der stadig utrolig mange hængepartier, som nok bare er det evige med det at bo et sted – de evige hængepartier. MEN der sker da lidt, og selvom I på ingen måde har fået det helt vilde indblik i vores nye hjem bryder vi i dag det. 

FOR vi har fået nyt til væggene herhjemme – nærmere bestemt til vores soveværelse. For jeg er teamet op med Desenio, og har fået nogle utrolig fede plakater hjem!

Desenio er jo STEDET, når der skal lidt nyt op på væggene – i hvertfald når det kommer til plakater. Og jeg har længe savlet over deres kæmpe udvalg, som jo rummer alt. Vitterligt. 

Når det så kommer til at man skal være enig, så er det store udvalg endnu en gang et plus 😉 Vi har malet vores væg – farven hedder blush peach fra Juton Lady – og vi ville gerne have nogle der komplimenterede det, og samtidig med skulle de gerne lidt skæve, dunkle (det elsker Christian), og alle mulige andre krav haha. Det eneste jeg absolut ikke ville diskutere, var den lille dame, som jeg har crushet på FOR EVIGT, og heldigvis var Christian helt med på ideen. 

Og hvor er jeg blevet tilfreds med resultatet! Synes virkelig det hele komplimentere hinanden, og selvom vi skal have mange flere plakater op, så er vi startet med et godt udgangspunkt, hvis jeg selv skal sige det 😉 

Jeg har faktisk fået lov til at dele en lille rabatkode med jer på 25% – den hedder “ElineTychsen”, og gælder frem til den 4/10 – dog ikke på rammer og håndplukkede-særlige samarbejder 😀 

2 Comments

  • Reply Lille My 04/10/2018 at 14:03

    Det ser simpelthen så godt ud! 🙂

    • Reply Eline Tychsen 09/10/2018 at 7:37

      TAK <3 <3

    Leave a Reply