OOTD // THE AUTUMN TONES

Sweater PRIMARK // Bukser PRIMARK // Sneakers ADIDAS // Solbriller H&M 

Sidder på kontoret, og kigger ud af vores vinduesparti, og beundre alle de smukke farver. Efterår er bare en helt særlig årstid for mig. For selvom det hele er ved at blive mørkt, og til tider en smule sørgeligt udenfor, så er det virkelig også bare så smukt. Og med mørket kommer der også mange hyggestunder med stearinlys, varme drikke og så uendelig meget mere. 

Min garderobe er den grad også begyndt at bære præg af efteråret. Jeg køber ikke så mange farver mere, som hen over sommeren, og der bevæger sig flere brunlige, sorte, hvide toner ind. Min kærlighed til farver har på ingen måde ændret sig, men det er som om at mit humør for tiden bare er til det lidt mere afdæmpet, og til at hoppe i det nude toner. Det er der nu heller intet galt i, og det er heller ikke til at overse, at den generelle farveskala også har ændret sig gevaldigt i butikkerne. 

Der er bare noget over efterår – hyggen, og det at pakke sig ind, indbyder bare til noget helt andet. Og noget andet jeg har tænkt over, at det nok også hænger sammen med, at det lige har været sommer. Ligesom med vinterens afslutning er der en længsel efter noget nyt. Også i ens garderobe, og det må jo være det der også reflekteres ind i den næste sæson nu. 

2 Comments

  • Reply Lille My 04/10/2018 at 13:58

    Babe :-*

    • Reply Eline Tychsen 09/10/2018 at 7:37

      Du er simpelthen SÅ sød <3

    Leave a Reply