OOTD // THE ORANGE FEELING

Strik VILA (gave) // Bukser PRIMARK // Støvler VRS FASHION // Smykker SPIRIT ICONS, STINEA & HVISK

Så i dag er anerledes i går – hvis I læste gårsdagens indlæg (find det lige her), så kan dagene svinge noget så meget, når man er jobsøgende. I dag er heldigvis en af de bedre, og jeg startede morgen ud med at gå ude til 4 forskellige skoler, og fik dermed også nedlagt 9km. Det var virkelig en god start på dagen, og nu er det bare at håbe, at det giver pote. De kloge siger, at det er måden at få et job på, når man er ny en by, så det går jeg efter. 

Derudover er det svært ikke at være begejstret, når solen skinner, og graderne sniger sig op på 18 grader, og jeg derfor kan hoppe i andet end støvler, som jeg er kæmpe fan af. Noget af det jeg savner aller mest, når vinteren rammer. Så nyder de næste par dage, hvor varmen kommer lidt tilbage for en kort bemærkning. 

Da jeg var hjemme på besøg i Aalborg i weekenden skulle jeg selvfølgelig forbi min favorit butik; Vila, som ligger på Bispensgade. ELSKER den butik, og ikke mindst de søde ekspedienter derinde, som altid er klar med et smil og ikke mindst hjælp. Der er bare et eller andet over at gå i butikker. Og jeg forstår aldrig, når folk ikke gider at shoppe i fysiske butikker hehe. Det er i min verden noget nær det bedste. Det er hyggeligt, man kan bedre for et indtryk af tøjet, blive inspireret af deres stylings rundt om i butikken og ikke mindst prøve det hele på. 
Anyway, så endte jeg blandt andet med at komme hjem med den her smukke strik, som jeg skal hilse og sige er overdrevet lækker at have på. De har dem også i andre farver, men jeg kunne ikke stå for den her orange, som jo egentlig også passer utrolig godt ind i efterårets farver. 

1 Comment

  • Reply Lille My 10/10/2018 at 11:21

    Wauw den orange farve er flot til dig! 🙂

    Jeg håber at der er held med ansøgningerne <3

  • Leave a Reply