ALL BLACK / ALL THRIFTED

Mikas og jeg havde hyggedag sammen i går, og hvis I følger med på min instagram @elinetychsen, hørte I nok også om vores lille møde med en indbrudstyv, som endte med en lidt længere tur til Rema1000 end jeg lige havde forventet. Heldigvis var det hele uden for meget drama, og jeg er bare glad for, at vi opdagede ham i tide inden han havde nået at tage for mange ting. Og politiet fandt heldigvis også de tyvekoster han havde nået at snuppe i den kælder vi så ham løbe ned i. Desværre var han stukket af, da politiet kom.

I dag er Mikas afsted i børnehave igen, og både Christian og jeg er hjemme, og får arbejdet. Jeg har en del grafiske opgaver der mangler, og så skal jeg ud på mit kommende arbejde, og have samtale med den lærer, som jeg skal overtage for.

Og hey, så er det jo fredag!! Herhjemme skal den stå på en masse hygge sammen. Det er en af de få weekender vi har uden planer det næste lange stykke tid, så det skal nydes lidt ekstra 😀 

5 tanker om “ALL BLACK / ALL THRIFTED

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.