OOTD:: THE SPORTY STRIBE

Sæt fra VRS FASHION (gave) // Støvler VRS FASHION (gave) 

Hey venner! 

Årh jeg har en optursdag trods vores helt ekstreme gråvejrsdag hehe. Jeg har været ude på mit kommende arbejde endnu en gang, og ej hvor jeg altså bare glæder mig til at komme igang. Har bare en så god fornemmelse med det sted, og jeg kan slet ikke vente med at komme igang! 

Jeg føler mig faktisk bare så heldig, at jeg får lov til at starte med det her job, som virker sikkert på så mange områder, og der er bare en masse skønne kollegaer, som bare står klar med åbne arme. Det føles helt vildt stort!

Da jeg var hjemme i Aalborg sidst var jeg hoppet i mit nyeste køb fra VRS, som egentlig er en kjole med et par matchende bukser til, som jeg er blevet ret vild med. I det hele taget, så er jeg bare blevet ret vild med de lidt mere sporty items, og jeg er begyndt at prøve det mere og mere af. Har ikke lige helt fundet mig selv 100% i det endnu, men det her sæt er en god kombination af alt det jeg godt kan lide. Og så koster det 200kr til sammen … jeps, I læser rigtigt haha. Det er noget af det jeg freaking elsker ved VRS’ tøj – det er billigt, og der er altså rig mulighed for at få en masse lækkert fashionabelt tøj til ingen penge.

En tanke om “OOTD:: THE SPORTY STRIBE

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.